Pěší pouť -  Vranov u Brna
FOTO: autorka

Pěší pouť - Vranov u Brna

5. 11. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Děkuji Vám všem za dobrá slova...
Hana Rypáčková
Znám jen Vranov nad Dyjí
Anna Čípová
Maruško, krásné čtení a já se ocitla alespoň na chvilku v rodném kraji. Díky moc.
Libor Farský
Hezké počteníčko
Eva Balúchová
Maruško,trochu znám ty kopce,cesty a lesy u Adamova a máš můj velký obdiv.
Zuzana Pivcová
Nic není zadarmo, ale Vy jste člověk, u kterého je Boží pomoc v těch nejlepších rukou. Také jsem zažila jednou situaci, kdy jsem byla přesvědčena, že mi v poslední chvíli byla seslána shora pomoc. Díky za Váš silný zážitek.
Eliška Murasová
Silný zážitek ve všech směrech.Muselo vám být těžko.Díky za šťastný konec.Určitě nad váma někdo držel ochrannou ruku.
Věra Ježková
Moc hezky napsaný příběh s dobrým koncem. Zvládla jste to perfektně.
Jana Šenbergerová
Také jsem zažila pár takových cest, kdy jsem byla vděčná za to, že jsem si nepolámala kosti a nevypustila duši. Na takové se většinou nezapomíná ... Někdy jen díky jim člověk vidí a vnímá věci, ke kterým by se jinak nedostal. Pěkný zážitek.
Blanka Macháčková
Děkuji za některé informace pro mě úplně nové. Vzhledem k tomu, že mi víra v Boha nebyla dána, musím věřit sama v sebe. Určitě bych ale při takovém bloudění také děkovala někam tam nahoru.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%