Fotoreportáž: Labutě a hřbitov
Foto: autorka

Fotoreportáž: Labutě a hřbitov

7. 11. 2017

Nejprve musím vysvětlit název tohoto článku. Není v tom symbolika, ale prostě jen to, že jsem labutě i hřbitov fotila v jednom dni. Byl to pátek a já jsem šla vyvenčit naše pejsky, abych se trochu provětrala. Potkala jsem sousedku, taky se psem, a tak jsme šli k rybníku. Cestou jsem se dozvěděla, že se na rybníku objevily labutě. Kachniček je tam požehnaně, ale labutě tam byly naposledy loni v únoru. Taky jsem o tom psala. Tentokrát jich je 8. Dvě bílé a šest mladých, které jsou krásně šedobílé. Když jsem se přiblížila, tak na mě jedna bílá se sykotem hned vystartovala. Řekla jsem jí ať je v klidu, že si je chci jen vyfotit, a ona se vrátila do vody. Hádám, že jsou z Habrovického rybníka, nedávno tam byl výlov. Ještě musím podotknout, že se to neobešlo bez pádu, jednoduše jsem uklouzla po bahně a odnesla to zadní část těla. Naštěstí jen zašpiněným oděvem. Holt fotografická vášeň nehledí na podmínky.

No a fotky ze hřbitova jsem k tomu dala proto, že se mi moc líbily podzimní barvy, které tam byly při západu slunce. Byli jsme tam v pátek v podvečer. Je to asi hlavní hřbitov v Ústí a je na Střekově. Jednou jsme měli čas a prošli jsme se tam, je opravdu moc hezký. Ne, že bych se tam chtěla brzy ocitnout.

Doufám, že nikomu nebude vadit tohle spojení. Přeji krásný listopad.

příroda
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Díky, Naďo. Osobně vídám labutě jen v létě v Týně, jinak nemám příležitost. Fotky jsou moc hezké.
Jana Šenbergerová
Labutě už jsem dlouho neviděla, zato hřbitovů jsme navštívili několik, dnes také jeden. Na labutě se dobře kouká a hřbitovy se pěkně prochází. Pěkné, Naďo.
Libor Farský
Labutě jsou velmi fotogenické. A hřbitovy vlastně také...
Marie Seitlová
Pěkná fotoreportáž.
Alena Vávrová
Moc hezky Ti to fotí, Naďo!Také jsem milovnice a pozorovatelka labutí. Hřbitovy sice moc nemusím, ale tento je takový přírodní a příjemný na pohled. U nás probíhá revitalizace zeleně hřbitova, a tak tam skoro všecky staré vzrostlé stromy šly k zemi a vypadá to tam teď příšerně. Asi to bude běh na dlouhou trať.
Naděžda Špásová
Moc děkuju za vaše krásné hodnocení. Opravdu si toho moc cením. Dík :-)
Elena Valeriánová
Labutě jsou mé vděčné objekty na fotografování. Vodní plocha na níž jsou labutě je kouzelná. Hřbitovy mám ráda, ale fotky nám z nich nepodařené. Je to těžká disciplína. Naďo, díky za hezké fotoprocházky.
Lenka Hudečková
Naďo, hezký článek a fotky taky nemají chybu. Dávám 5 *****
Miluše Hasenohrlová
Naďo, povedlo se. To spojení labutí a hřbitova je moc zajímavé. Obojí mě uklidňuje.Fotky máš na 1, líbí se mi ty bílo-hnědé labutě.A celý bílý je asi labuťák ??
Eva Mužíková
Dobrý Naďo, fakt dobrý. Také jsem nafotila spoustu fotek na našem hřbitově, chtěla udělat galerii a nepodařilo se mi to. Všechny fotky měly po straně pruhy. Foť dál, umíš.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%