Hrátky s češtinou - Chcete tam bydlet?
FOTO: autorka

Hrátky s češtinou - Chcete tam bydlet?

15. 11. 2017
Hrátky s češtinou
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
To je hustý.....
Helenka Vambleki
:-)
Lenka Hudečková
U nás je Močidlec, taky jsem si na to nemohla dlouho zvyknout :-)
Alena Tollarová
Libore, Alča se hned tak neztratí. Byla jsem u potoka ˇSukačka - důkaz samozřejmě mám. Do hrátek s češtinou jsem přispěla jen jednou, a to článkem Příjmení. Stvořit něco z názvů obcí se chystám, ale pořád jsem nechytila slinu a stejně bych na Helču neměla. Tak snad jen, že jsem se o nich zmínila nejen ve zmíněné Obcologii + O podruhé, ale něco je i v Mém plánu-Na každé křižovatce vybrat správný směr a v Plnění mého plánu.
Libor Farský
Alča Tollarová se nám někam vytratila, ta bude mít radost. Ovšem potřebovala by do té svojí sbírky hlavně cedule, objet to všechno, to by bylo kilometrů! Měli bychom jí pomoci. Já jsem jí už poslal fotku "Brloh", je ště zkusím najít "Kokotán" u Zlaté Koruny. Jenže tam možná žádná cedule nebude. Helenko válíš, to je zase přímo vědecké dílo.
Jana Šenbergerová
Mezi Frýdkem-Místkem a Třincem projedete Hnojníkem.
Jana Šenbergerová
V tom prvním Pičíně, malé vesničce kousek od Příbrami na úpatí brdských lesů se nachází Pohádková země Vítězslavy Klimtové.
Jaroslav Kolín
Parádní! Přidám něco pro Masojedy: Hovězí, Telecí, Vepřová. :)
Jarmila Fialová
V Pičíně jsem byla s klukama,je tam Pohádková země paní Klimtové.
Jana Šenbergerová
No prosím! To je pěkná ukázka, jak se nenápadně "kurví" = křiví historie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%