Foto: archiv autorky
Pozvánka na předvánoční posezení
14. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
14.11.2017 15:29
Ano, 14 hodin určitě vyhovuje, U tří prasátek jsme byly už dokonce čtyřikrát. Je tam příjemně. Hanko, díky, že ses ujala organizace. ***** Pište. prosím, kdo se zúčastníte.
Věra Ježková
14.11.2017 15:11
Dobrý den, ráda se zúčastním.
„Prasátka“ vypadají dobře, 14. hodina je fajn.
Hana Polednová
14.11.2017 12:15
Souhlasím se 14 hod, máte pravdu, aby se dalo v klidu posedět a dostat se včas domů. Díky za upozornění.
Zuzana Pivcová
14.11.2017 11:44
Souhlasím, že by bylo lepší zvolit už 14 hod. V 16 je tma, všude plno lidí a záhy se začnou mimopražští zvedat na vlak nebo autobus.
Jitka Hašková
14.11.2017 10:51
Našla jsem tu restauraci, bylo to U tří prasátek na Vinohradské 122 v březnu.
Jitka Hašková
14.11.2017 10:46
Hani, předpokládám, že to svoláváš do Prahy. Myslím, že by bylo lepší se sejít dříve, třeba ve 14 hod, kdyby mohl/a přijet někdo z mimopražských, tak aby to stálo za to, aby to nebylo jen na hodinu nebo dvě. Myslím, že mi některá z nich řekla, že by přijela už dopoledne, prošla se po Praze, pak šla na sraz a v rozumnou dobu by jela domů. Proto by bylo dobře vybrat hospodu blízko Hlavního nádraží, v jedné takové byla na jaře sraz, ale mně se to nehodilo a nebyla jsem tam, tak si nepamatuji jméno té hospody.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA