ilustrační foto: pixabay.com
Výjezdní zasedání pomocí invalidního vozíku
20. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
25.11.2017 09:32
Františku, dík za chlapský humor. Občas potřebujeme všichni aspoň trochu nadsázky. On je ten náš život také trochu horor, ale když už jsme se rozhodli, že ho dožijeme, co nám zbývá. *****
František MENDLÍK
25.11.2017 07:58
Honzíku já jsem využil možnosti trochu lhát, což je autorovo právo, Jsem ale rád, žes potvrdil to naše druhé narození.
František MENDLÍK
23.11.2017 17:54
Honzíku na tomto místě použij lupu a vyhledej povídku Jak si topí Eskymáci z 9.10.2012
Jan Krones
23.11.2017 14:56
Francku, nepodařilo se mi najít tu tvoji povídku o bojovém cvičení v zasněžených Krušných horách. Ale několikrát jsi se o něm zmínil. Mám podezření, že si to pamatuji trochu jinak... ale sníh, iglú a tank ti potvrzuji.
František MENDLÍK
21.11.2017 08:08
Paní Jírová. Každé pravidlo má výjimku. Ze stovek humoristických povídek, které jsem napsal vybočují ze žánru jenom dvě.
Zdenka Jírová
21.11.2017 00:16
Pane Mendlíku, nepište už takové horrory, moc jste mne polekal. Určitě už máte pozitivnější myšlenky.
František MENDLÍK
20.11.2017 18:11
Paní Blešová, to mělo ještě pokračování. Odvedl jsem toho strojvedoucího do dopravné kanceláře. Strčil jsem mu do úst cigaretu. Tak se mu klepaly ruce, že si ji nebyl schopen zapálit. Jí jsem se pak rozklepal dodatečně!
František MENDLÍK
20.11.2017 16:27
To,první znovuzrození může potvrdit Honzík Krones, můj spolubojovník. V Krušných horách jsme si spolu postavili iglu Bylo nám zima ,tak jsme ji opustili. Do rána zapadla novým sněhem a přejel ji tank!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA