MISS 50+
22. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
23.11.2017 08:26
Elen, moc ti fandím a gratuluju. Jsi prima baba. Všem vám to moc slušelo. Díky, že jsi nám o tom napsala. **********
Helenka Vambleki
23.11.2017 05:30
To je prostě božííííí! Jste sqělé! A tys nám to ještě tak živě popsala, že jsem v hledišti a ještě mě bolí ruce od tleskání!
Eva Balúchová
23.11.2017 02:54
Krásná akce a moc hezky jsi nám ji popsala.Gratuluji k účasti i výsledku.Je fajn,že se umíte bavit.
Elena Valeriánová
22.11.2017 21:29
Děkuji všem za kouknutía a milá slovíčka. Lidmilko, ty šaty jsou moje vlastní, ty co jsem od nich dostala se nedaly obléci. Stejně na tom byla i jina soutěžící.
Jana Šenbergerová
22.11.2017 21:14
Elenko, gratulujeme. Moc ti to slušelo a pěkně jsi nám o tom napsala.
Lidmila Nejedlá
22.11.2017 20:14
Elen, jsi dobrá! A moc hezky a vtipně jsi nám akci popsala. šlo opravdu o zábavu a kontakt se sousedy v Polsku. Váš přístup - namazaly jsme bolístky voltarenem - narvali mě do šatů č. 40, mimochodem ti sluší, mne pobavil. Tak díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.11.2017 20:06
Elenko, moc blahopřeji k úspěchu. A hlavně všem Vám to moc sluší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA