MISS 50+
22. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
26.11.2017 16:44
Milá Elen, vůbec nic nevím o této skvělé soutěži, až dopomohla náhoda. Super soutěž a upřímně - moc Ti to seklo! P. S. Hlas jsem tím pádem nemohla dát.
Oldřich Čepelka
23.11.2017 22:11
Upřímně - obdivuju a fandím. Ale abych se ukázal jako cynický chlap, tak napíšu, že ideální míry ženy jsou 80-40-90 (80 melounů na účtu, 40 horečky a 90 let). Je to dostatečně cynický?
Elena Valeriánová
23.11.2017 21:46
Ještě jednou děkuji. Nadi, těšil mě každý hlas, co jsem od vás dostala. Podpora známých i neznámých íčkařů bylo povzbuzující. Ale přesto jsem byla ráda, že Miss 50+ INTERNETU dostala jedna z Polek.
Soňa Prachfeldová
23.11.2017 19:55
Elenko , v Tobě Ty děvče fakt ten talent je, je prima, že jsi se zúčastnila a kdo umí, ten si to zaslouží !!!
Naděžda Špásová
23.11.2017 19:28
Elen, gratuluji ještě jednou a bylo to asi moc pěkné, viď a to je dobře, i když ti body dali takoví lidé, jako jsme my.
Alena Várošová
23.11.2017 14:41
Eleno, gratuluji k úspěchu.Teptve teď jsem objevila Váš krásně popsaný článek i krásné fotografie.Akce byla vydařená a na úrovni,když jste vše nacvičovaly dopředu.Poláci jsou v tom určitě důslednější a svědomitější než čeští pořadatelé,chtějí mít jistotu.Muselo to být náročné na čas a měly jste jednu výhodu, že jste dopředu věděly že vyhrajete všechny,takže jste si to náramně ižoůy.,konstatuji z zhlédnití fotografií .
Dokázaly jste si,že jste to zvládly a že každá žena se pod rukama vizížisty,kadeřnice a hlavně stylisty se může změnit k nepoznání a každá žena takto upravené je šik,.Bude to pro Vás nezapomenutelný den a vzpomínky Vám zústanou.Krásná akce MISS 50+.Na jevišti jste všechny zazářily jako sluníčka,či hvězdičky. K modelům šatům se nevyjadřuji.
Eva Mužíková
23.11.2017 09:43
Elenko, tak to musela být nádherná akce. Jak jsem si tak prohlížela fotky napadlo mne, jak čas všechno vyřeší. Není tomu zas tak dlouho, kdy jsi byla plná obav ze dnů příštích a dnes už záříš na molu. Jo a moc Ti to tam sluší....
Blanka Macháčková
23.11.2017 09:13
Paní Eleno, mohla jste tento článek zveřejnit jako soutěžní v klání "Akční senior". Myslím, že by měl úspěch.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA