FOTO: autorka
Íčkařská Plzeň
23. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
25.11.2017 10:55
Pokud zůstane termín 25.-27.,tak se zavčas odhlašuji než začnete počítat zájemce.Ten víkend už mám obsazený a moc a moc mě to mrzí.Ale jak psal Radek,nemusím být všude.I když bych chtěla.
Olga Štolbová
25.11.2017 09:50
Když se někdo stará, abych se mohla setkat s lidmi, které mám ráda a se kterými je mi dobře, jsem mu neskonale vděčná. *****
Helenka Vambleki
25.11.2017 08:26
Miláčkové íčkoví, já jsem loni nemohla do Loučné z dost vážných důvodů - zaplacený zájezd a věřte, bylo mi to moc líto a pobečela jsem si. Proto to zajišťujeme půl roku dopředu, aby se někomu nestalo to, co mně-a málem se stalo, protože Valeriánovi jsou přihlášení na Slovinsko, které je 9.-15.6.2018 a já na to zapomněla/mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa/, až Majka Seitlová mne na to ihned upozornila. Ale článek už byl napsaný, kemp rozjednaný, že jakmile budeme vědět počet zájemců, podáme objednávku a zaplatíme zálohu, abychom to měli na 100% rezervováno. Teď jsme znova na začátku, opět komunikujeme s kempem - ale spíše nekomunikujeme, protože je po sezóně a není lehké zastihnout kompetentní osoby. Jarmila s nimi bude v pondělí jednat osobně - tak vydržte ještě do pondělí......a prosím, zatím si nekupujte zahraniční zájezd.
Hana Rypáčková
25.11.2017 07:33
To koukám... Takže stabilní termín a pak se teprve hlásíme...Konec května mi taky nevyhovuje.
Helenka Vambleki
24.11.2017 23:14
Radku je to moje velká chyba, protože já dělám web seniorů a o termínech vím, ale plánovala jsem původně o týden dřív, jenže tak je ještě větší akce-hudební Lochotín, či tak nějak. Hodně by nám to kemp usnadnil, kdyby své akce měl zveřejněné, takhle jsme se museli několikrát ptát a nakonec vzali červen, ale já jsem na zájezdy našeho seniorklubu zapomněla. A to nejen Slovinsko, ale čerstvě se nen termín změnila i Karlova Studánka. Snažíme se vyhovět, sám víš, jaké je organizování jakékoli akce těžké. Teď jednáme o termínu 25.-27.5. V článku to ještě nemůžu měnit, nemáme to potvrzené :-( - každopádně, víc měnit nechceme, ani kdyby se do toho vložil parlament či senátoři
Elena Valeriánová
24.11.2017 23:09
Jsem poněkud zmatená. On se změnil termín? Jsem přihlášenaá s Hankou P. do Slovinska, ale to má být v září 2018. Souhlasím s Radkem, termín by měl být dán pevně, jinak to nedáme dohromady.
Radovan Cakl
24.11.2017 23:00
PS: Stejně tak to bylo v Poděbradech i v Rožnově, kde to zajišťovali Anička s Vláďou.
Radovan Cakl
24.11.2017 22:55
Helčo, pokud se bude měnit termín kvůli každému, kdo někdy něco má, tak se nikdy nesejdeme. Stejně jako Majka v Loučné i my v Doksech jsme stanovili termín, a kdo byl volný, tak přijel. A mimochodem, o Slovinsku se na chatu psalo dávno před vyhlášením Plzně, a také na Bohumínských stránkách je to vyvěšené dost dlouho, tak jste s tím mohli počítat. Ale fakt je, že taky nemusím být všude.
Marie Seitlová
24.11.2017 22:41
Jarmilo, já zájezd do Slovinska nepořádám, kvůli mě se termín měnit nemusel.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA