Íčkařská Plzeň
FOTO: autorka

Íčkařská Plzeň

23. 11. 2017

Mílí íčkaři!

V předstihu oznamujeme termín íčkařského setkání, abyste si nenaplánovali nic jiného. Čas neúprosně letí. Sice nás teprve čekají Vánoce, ale pak už přijde jaro, které máme všichni rádi. A s jarem nás čeká i další velká íčkařská slezina. Jak vyplynulo z malé ankety zde, hodně íčkařů souhlasilo s Plzní. Společně s Jarmilou jsme naplánovaly setkání:

Íčkařská Plzeň  8.-10.6. 2018

K ubytování  jsme vybrali autocamp Ostende u Boleveckého rybníka - na okraji Plzně (dostupný  MHD).

Vybrat si můžete:

-dvoulůžkovou, třílůžkovou nebo čtyřlůžkovou chatu /moderní společné sociální zařízení v blízkosti chat/ 

-bungalov s vlastním sociálním zařízením až pro 4 osoby (zde se bude platit více)

V tomto termínu bude v kempu probíhat akce, která nám jistě vadit nebude a můžeme se k ní připojit.

O programu můžeme ještě diskutovat. Je možnost projít historickou část města - Prohlídka,  navštívit Plzeňský pivovar nebo  ZOO či nějakou kulturní památku a samozřejmě společně posedět v hospůdce. Zde bude v pátek společná večeře,  je to od kempu 20 minut pěšky.

V sobotu večer bychom mohli posedět u ohníčku v kempu, hudební produkce vínové akce je do 22 hodin, tak to budeme mít i s hudbou.

Prosím, do komentářů napište druh ubytování a počet osob a domluvte se navzájem, kdo chce s kým chatu sdílet.

Vzhledem k probíhající akci nám restaurace v kempu nebude moci zajistit stravování, proto si snídaně budeme muset obstarat sami, v bungalovech a čtyřlůžkových chatách jsou ledničky, kam si to snad budou moci k někomu uschovat i ti z dvoulůžkových chatek.

Na jaře doplníme detaily a číslo účtu, kam budete zasílat zálohu.

Nerada bych zde četla příspěvky, že je to daleko a podobně. My z Bohumína to budeme mít skoro 500 km a přijedeme, protože se chceme s přáteli znovu potkat. 

Tímto samozřejmě zveme k setkání i nové íčkařské tváře.

Za přípravný výbor se na všechny těší Jarmila a Červenka.

Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Pokud zůstane termín 25.-27.,tak se zavčas odhlašuji než začnete počítat zájemce.Ten víkend už mám obsazený a moc a moc mě to mrzí.Ale jak psal Radek,nemusím být všude.I když bych chtěla.
Olga Štolbová
Když se někdo stará, abych se mohla setkat s lidmi, které mám ráda a se kterými je mi dobře, jsem mu neskonale vděčná. *****
Eva Mužíková
Kdo nic nedělá, nic nezkazí......
Helenka Vambleki
Miláčkové íčkoví, já jsem loni nemohla do Loučné z dost vážných důvodů - zaplacený zájezd a věřte, bylo mi to moc líto a pobečela jsem si. Proto to zajišťujeme půl roku dopředu, aby se někomu nestalo to, co mně-a málem se stalo, protože Valeriánovi jsou přihlášení na Slovinsko, které je 9.-15.6.2018 a já na to zapomněla/mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa/, až Majka Seitlová mne na to ihned upozornila. Ale článek už byl napsaný, kemp rozjednaný, že jakmile budeme vědět počet zájemců, podáme objednávku a zaplatíme zálohu, abychom to měli na 100% rezervováno. Teď jsme znova na začátku, opět komunikujeme s kempem - ale spíše nekomunikujeme, protože je po sezóně a není lehké zastihnout kompetentní osoby. Jarmila s nimi bude v pondělí jednat osobně - tak vydržte ještě do pondělí......a prosím, zatím si nekupujte zahraniční zájezd.
Hana Rypáčková
To koukám... Takže stabilní termín a pak se teprve hlásíme...Konec května mi taky nevyhovuje.
Helenka Vambleki
Radku je to moje velká chyba, protože já dělám web seniorů a o termínech vím, ale plánovala jsem původně o týden dřív, jenže tak je ještě větší akce-hudební Lochotín, či tak nějak. Hodně by nám to kemp usnadnil, kdyby své akce měl zveřejněné, takhle jsme se museli několikrát ptát a nakonec vzali červen, ale já jsem na zájezdy našeho seniorklubu zapomněla. A to nejen Slovinsko, ale čerstvě se nen termín změnila i Karlova Studánka. Snažíme se vyhovět, sám víš, jaké je organizování jakékoli akce těžké. Teď jednáme o termínu 25.-27.5. V článku to ještě nemůžu měnit, nemáme to potvrzené :-( - každopádně, víc měnit nechceme, ani kdyby se do toho vložil parlament či senátoři
Elena Valeriánová
Jsem poněkud zmatená. On se změnil termín? Jsem přihlášenaá s Hankou P. do Slovinska, ale to má být v září 2018. Souhlasím s Radkem, termín by měl být dán pevně, jinak to nedáme dohromady.
Radovan Cakl
PS: Stejně tak to bylo v Poděbradech i v Rožnově, kde to zajišťovali Anička s Vláďou.
Radovan Cakl
Helčo, pokud se bude měnit termín kvůli každému, kdo někdy něco má, tak se nikdy nesejdeme. Stejně jako Majka v Loučné i my v Doksech jsme stanovili termín, a kdo byl volný, tak přijel. A mimochodem, o Slovinsku se na chatu psalo dávno před vyhlášením Plzně, a také na Bohumínských stránkách je to vyvěšené dost dlouho, tak jste s tím mohli počítat. Ale fakt je, že taky nemusím být všude.
Marie Seitlová
Jarmilo, já zájezd do Slovinska nepořádám, kvůli mě se termín měnit nemusel.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?