FOTO: autorka
Íčkařská Plzeň
23. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
24.11.2017 03:22
Bungalovů je pět pro 20 účastníků, objednáme všechny. Pozdější přihlášení jen do chatek. Modrá slova v článku jsou odkazy, rozklikněte si je.
Alena Vávrová
23.11.2017 23:10
Nevím, kolik těch bungalovů tam je k mání, tak prosím také předběžně o místo v bungalovu, zatím se mi nikdo z oslovených neozval, děkuji.
Libuše Křapová
23.11.2017 22:20
Je to daleko. Od nás asi devět hodin vlakem. Ale rozhodně zkusím přejet :-), už jenom proto, že letos jsem setkání musela odvolat :-)
Oldřich Čepelka
23.11.2017 22:04
Cože?! Vy plánujete v takovým předstihu? Toho nejsem schopen, asi mi to ještě připomenete. Do Plzně to není od nás daleko, max. 3 hodiny autem.
Danuše Onderková
23.11.2017 21:22
Já bych měla také zájem, vzal by si mne někdo k sobě kdo má volné místo?
Hana Polednová
23.11.2017 21:21
Prosila bych si zarezervovat místo v bungalovu, pokud nemá někdo nocležníky, přidejte se ke mně. Jsem nekuřačka, nechrápu, jen občas v noci musím na WC.
Soňa Prachfeldová
23.11.2017 20:20
Přípravný vejbore, prosím jeden bungalov ,čtyřlůžkovou, Olinka Š, Evka M. Soňa, Pepa. - děkuji a těšíme se :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA