FOTO: autorka
Íčkařská Plzeň
23. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.11.2017 20:06
To je radosti, domluvila jsem se s Olinkou a Soničkou s Pepou, že jdeme do bungalovu...
Eva Mužíková
23.11.2017 19:35
Já bych ráda ubytování se soc. zařízením, nedovedu si představit, jak několikrát za noc lítám ven na společné WC:))))Takže bungalov třeba s Olinkou a kdo další.?????
Naděžda Špásová
23.11.2017 18:16
Naďa a Petr Špásovi BUNGALOV prosím, díky. Zjistím v přátelích, kdo by se eventuelně přidal. Je to i pěkný termín. Jarmilko a Helo, jste hvězdy.
Eva Balúchová
23.11.2017 17:46
Musím to napsat,je to daleko.Když vyberu rychlejší variantu,tak budu za 5 a půl hodiny v Plzni.Ale stejně udělám všechno proto abych vás i Plzeň viděla.
Jana Šenbergerová
23.11.2017 16:02
Jarmilko, klídek. Helenka si to přebere.
Elen, dík! Čteš dobře mezi řádky, smysl pro humor ti nechybí a navíc jsi v obraze, protože blízko nás. :-)
Kdyby vám to nevadilo, předběžně bychom se přidali k vám. Do jara daleko.
Olga Štolbová
23.11.2017 15:13
Ahoj a dík. Přidám se ke komukoliv, nabízejte, beru dvou, tří i čtyřlůžák. Jsem tichá, skromná a velmi ukázněná. Už teď se těším, datum si píšu červeně do nového diáře. Pište, pište, pište rychle. **********
Elena Valeriánová
23.11.2017 14:23
Jarmilko, to určitě nebylo myšleno jako posměch, za to dám klidně ruku do ohně. Ale takové postesknutí. Protože, jak je známo, cestovat z Jesenická a ještě že Zlatých Hor kamkoli je opravdu skvostný zážitek. :-( Přímo na zabití.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.11.2017 14:04
Jsem ráda, že Helenka ačkoliv je z Bohumína se rozhodla mi pomoci s organizováním csetkání. Zatím tady v Plzni asi nikoho z aktivních íčkařů nemáme a sama bych určitě měla problém. Helenka se tedy určitě Bohumínem neohání a místo poděkování za její aktivitu sklízí posměch. T se mi opravdu nelíbí
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA