Foto: autorka
Můj zážitek 2017 - Napsala jsem knížku pro děti
1. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
29.12.2017 05:52
tady je přímý odkaz: https://play.google.com/books/reader?id=NIdDDwAAQBAJ&pg=GBS.PP1
Helenka Vambleki
20.12.2017 19:39
Knihomilci, mám pro vás dobrou zprávu. Knížka bude veřejná. Dali jse ji za Maryšku jako vánoční dáreček na Google books - Takže ona tam už je k přečtení zdarma, ale já si to zatím nedovedu překontrolovat, je potřeba k tomu stáhnout nějakou aplikaci. Kdo teda máte možnost číst, tak si ji najděte: https://play.google.com/store/search?q=Helena%20%C4%8Cervenkov%C3%A1&c=books
Alena Tollarová
20.12.2017 17:57
To je fajn, když děti mají babičku nadanou fantazií a vybájí jim pohádky. A ten krásný hnědooký kluk už si je brzy bude číst sám, viď.
Alena Tollarová
20.12.2017 17:57
To je fajn, když děti mají babičku nadanou fantazií a vybájí jim pohádky. A ten krásný hnědooký kluk už si je brzy bude číst sám, viď.
Libor Farský
9.12.2017 16:10
Helenko, zrovna řeší stejný problém se sehnáním peněz na vydání knížky i Libuška Křapová. Já myslím, že mnozí z íčkařů by vám rádi pomohli, i finančně, jen je třeba učinit první krok a nestydět se.
Elena Valeriánová
2.12.2017 18:52
Helenko, jsi krásně postižená nadáním. A je to tak, jak píšeš, vydat knížku na vlastni náklady bez záruky, že se vrátí, to je nad mnohé možnosti. I když jsou mnohdy ty nevydané rukopisy lepší těch vydaných. (od "slavných").
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA