Ilustrační foto: ingimage.com
Vlasy v zimě? Velký problém
4. 12. 2017Jsou suché a rozlétané do stran. Nebo naopak upláclé na hlavě. Zkrátka, udržet v zimě pěkný účes je těžká věc. Zejména, když si na hlavu dáme čepici, kapuci, klobouček. A pak je sundáme. Katastrofa, že?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
5.12.2017 08:43
V největší zimě nosím čelenku. Je praktická i na sportovní vycházku ale i na nákup. Mám jich víc a nosím jako doplněk k oblečení.
Jana Šenbergerová
4.12.2017 18:05
V zimě bez čepice ani náhodou. Když mám dobře ostříhané vlasy, není problém. Teď už ale přes rok doufám, že si moje nová kadeřnice porozumí aspoň s mými vlasy, když spolu se nějak domluvit neumíme.
Zuzana Pivcová
4.12.2017 16:58
Přemýšlím, jestli místo toho svého maxisestřihu nezvolím už konečně holou hlavu. A pak už podobné rady nebudu muset číst vůbec. Ostatně, čtu je spíš jen ze zvědavosti.
Věra Ježková
4.12.2017 15:12
Myslím, že osvobozen od čepice, vypadá každý účes děsně a k původnímu stavu je potřeba mu aspoň trochu pomoct.
Alena Várošová
4.12.2017 14:21
Všechny dámy jsou vyfešákovány a načesány, jak kdyby měly navštívit nějakou společenskou akci,či divadlo.Žádný účes,ať jsou to krátké,či dlouhé vlasy budou pod čepicí splihlé. Dámy určitě před focením nesundávaly čepice,kapuce a klobouky,to by vypadaly úplně jinak.To jsou starosti některých žen v prvním odstavci....uf
Dana Puchalská
4.12.2017 10:39
Já osobně si myslím, že ani jeden z těchto i když pěkných účesů se pod čepicí zničí. V čepici vypadám jako želva a proto se snažím chodit bez ní, to snad radši tu kapuci. A nebo když hodně sněží, tak jako dnes vezmu si deštník. Co s tím nadělám, lepší to zkrátka a dobře nebude.
Marie Doušová
4.12.2017 09:59
Vždy jsem měla dlouhé rovné ,pevné vlasy, až na stáří jsem se nechala ostříhat Nyní je mám občas do mikáda,nebo sestřihané , ale když si vezmu čepici , tak je mám vždy uleželé a nehezky vypadající. Buď nenosit čepice a nebo ji nesundavat! To mi ovšem starosti moc nedělá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA