Dobrý den, sestro Stáří
8. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
8.12.2017 20:16
(Jen doufám, že jedna * neznamená, že jsem to neměl zveřejnit. On i tohle je kus života. Jen abychom to v tom věku vůbec dokázali vyjádřit...)
Věra Ježková
8.12.2017 14:46
Krásné. Blanko, myslím, že stáří začíná u každého jindy – v závislosti na jeho povaze, ale i zdraví. Každopádně žádný oficiální začátek stanoven není – vezmi si jen, od kterého věku je člověk senior pro různé instituce.
Blanka Macháčková
8.12.2017 14:21
Krásné přijetí opravdového stáří. Nevíte někdo, kdy vlastně začíná? Když někdo napíše taková slova, tak mu to zatraceně myslí.
Blanka Macháčková
8.12.2017 14:21
Krásné přijetí opravdového stáří. Nevíte někdo, kdy vlastně začíná? Když někdo napíše taková slova, tak mu to zatraceně myslí.
Zuzana Pivcová
8.12.2017 09:49
Je to pěkná reminiscence. ale vzhledem k věku autorky - 85 - je to přece jen ještě částečně jiný pohled na život, než jaký dosud v sobě mám já.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA