Sešla jsem se již ráno s Jitkou Caklovou a Martou Noskovou v Tančícím domě na Ladově výstavě. Je překrásná, prohlížely jsme ji skoro 2 hodiny. Potom jsme se vydaly přes Malé náměstí na návštěvu do redakce, kde nás mile přijala Zuzka a Honza. Pak jsme radostně vyrazily se Zuzkou ke Třem prasátkům. Sešlo se nás celkem 16 a pes Venda. Bylo to bezvadné odpoledne, jak je vidět na fotkách, tak se všichni výborně bavili.
Foto: autorka
U tří prasátek 6.12.2017
8. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
8.12.2017 22:00
U prasátek bylo dobře. S náušnicemi ještě víc. Přijely až z Liberce! Mrzí mě, že jsme nestačily udělat společnou fotku. A víte, že tam byly nejen tři Jitky, ale také tři Hany?
Jitka Mošovská
8.12.2017 16:42
Setkání bylo příjemné. Také jsme se sešly tři Jitky. Chtěla jsem připomenout, že mezi námi je Lady Avon Hana Novotná. Jako jedna z prvních manažerek Avonu, spolupracuje již 26 let.
Helenka Vambleki
8.12.2017 14:44
Sqělé, nejvíc se mi líbí ty naušnice, od kterého Ježíška to asi bylo???
Jana Šenbergerová
8.12.2017 14:22
Šestnáct lidiček, to už je pěkný srazík. Díky za možnost aspoň nahlédnout. Dobrá nálada z fotek se šíří až k nám na Moravu. :-)
Alena Vávrová
8.12.2017 12:26
Děkuji za přiblížení dalšího krásného setkání íčka!! Setkávání moc fandím, i když jsem tentokrát nebyla. Moc vám to na fotkách všem sluší, úsměvy šly na všechny strany a Venoušek je roztomilý mazlík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne