Foto: autorka
Balíme maličkost
16. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
17.12.2017 21:47
Manžel tuhle projevil zájem o 4 roličky a neřekl mi, na co je chce. Že bych se měla těšit?
Lidmila Nejedlá
16.12.2017 18:41
Helenko, nic z toaletního papíru nepřijde nazmar. Já dávám roličky na hraní psovi, strašně nerada balím. Ale je to hezké.
Naděžda Špásová
16.12.2017 15:04
V tomhle jsem bez fantazie. Možná proto, že vánoce nijak neprožívám.
Dana Puchalská
16.12.2017 14:33
Moc hezký. Já osobně balím malé dárky do krabiček co přes rok nashromáždím. A pak si s tím hraji jako malá holka. Nejvíc práce mi dá to polepení.
Marie Novotná
16.12.2017 12:44
Ano,také používám.Loni jsem použila kyblíčky různých velikostí,které pasují do sebe.Ozdobně zabalila každý a dárek byl až v tom nejmenším.Už ani nevím kolik jich bylo,myslím 5. :-)
Jana Slavíková
16.12.2017 09:12
Výborný nápad. 24 roliček od toaletního papíru slepuji tavnou pistolí to tvaru domečku, potáhnu vánočním papírem, naplním malými sladkostmi a jednotlivé díly očísluji. A adventní kalendář je hotový. Letos jsem dělala tři.
Marie Ženatová
16.12.2017 08:30
Moc děkuji za výborný námět. Určitě ho letošní vánoce ve své větší rodině využiji...
Zuzana Pivcová
16.12.2017 08:06
To je docela nápadité, jenže mně by dalo to balení víc práce než sehnat ten dárek a nechat si ho zabalit. Ale vypadá to hezky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA