Poděkování čtenářům aneb Rok 2017 s "Íčkem"
Ilustrační foto: Vladimír Číp

Poděkování čtenářům aneb Rok 2017 s "Íčkem"

17. 12. 2017
čtenáři i60.cz
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Vůbec jsem si nevšiml, že se jedná o rok 2017. Nicméně moje přání je stále aktuální.
Jan Zelenka
Moc pěkná a výstižná bilance uplynulého roku. Tím spíš jsem rád, že jsem se do této velké rodiny také zařadil. Všem, i redakci, hodně štěstí a invence do roku příštího.
Hana Práglová
Po delší odmlce jsem opět na pár dnů doma. Všem vám přeji kouzelné vánoční svátky a ve zdraví prožitý rok 2018 .Na tomto portálu jsem od jeho zrození. Zažila a přečetla jsem zde spoustu nejrůznějších zajímavostí. Děkuji všem,kteří pomáhají naší redakční radě s tím,aby tento portál byl pro všechny co nejzajímavější!! Těším se jakékoliv setkání s vámi !!
Jan Raška
Za redakci děkuji všem za hezká přání a slibuji, že i v příštím roce se budeme snažit pracovat tak, aby se vám na portále i60 stále líbilo. Ještě mám vzkaz pro všechny výherce: Ceny budeme rozesílat až začátkem příštího roku, díky náporu na poštách už to nyní nezvládneme. Výhercům, kteří se zúčastní našeho mejdanu 10. ledna, předáme ceny v redakci. Díky za pochopení a přeji hezké svátky všem čtenářům!
Alena Várošová
Gratuluji srdečně všem výherkyním Celému portálu i60 včetně členů redakce a všem dobrým lidičkám přeji nádherné svátky Vánoční,hodně radosti,štěstí,lásky v kruhu svých nejbližších,nejen o Vánocních,ale i po celý příští rok 2018 přeje Alena
Eva Mužíková
Gratulace výhercům patří i ode mne. Členům Redakce přeji, aby jejich vánoční svátky byly plné pohody a do roku 2018 přeji hodně tvůrčích nápadů, sil a pochopení pro řešení občasných různic mezi námi íčkaři a hlavně to nejdůležitější - hodně a hodně zdravíčka.
Naděžda Špásová
Gratuluji výhercům. Redakci přeji vše nejlepší a hodně štěstí, krásné vánoce a spokojenost v roce 2018. Totéž přeji všem íčkařům. :-)
Hana Rypáčková
Jsem ráda s vámi všemi na íčku. Pomáháte překonávat bolesti a strasti a dodávat dobrou náladu.Děkuji vedení za práci s námi všemi s rozdílnými povahami a názory.Myslím, že nám daří spolu hezky vycházet.
Eliška Murasová
Gratuluji výhercům, redakci děkuju za jejich náročnou praci, ochotu k vysvětlování a pomáhání. Ještě stále jsem ne dost rozkoukaná, ale moc se mi tu líbí.Přeju krásné Vánoce a příjemný laskavý rok 2018.
Olga Štolbová
Připojuji se ke všem gratulantům a zdravím všechny psavce i ty, co jen nakukují. A přeji nám všem ať Íčko stále žije a připíjím všem NA ZDRAVÍ ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%