Nová závislost! Diagnóza i60
Ilustrační foto: Anna Čípová

Nová závislost! Diagnóza i60

31. 12. 2017
i60.cz Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Poslušně hlásím že počasí v Malešicich je jako přes kopírku. Hic že by se z toho jeden s kruhy pod očima pic. A nezapěl z plných ani jednu písničku od skupiny Olympic. Nevíte někdo o obchodníkovi s deštěm? Furt ho hledám a hledám a on je někde jinde.
Blanka Macháčková
Venku je 30°, polojasno. Nevím, jak mi něco takového mohlo proklouznout. Asi jsem ještě v prosinci nebyla závislák.
Eliška Murasová
Jste číslo pane Oldo Čepelko, chechtám se hlasitě!
Zdenka Jírová
Jsem také závislák, první moje kliknutí na PC je i60. Článek odhalil všechny naše činy a má pravdu. Oldřichu, jste skvělý vypravěč!
Naděžda Špásová
Souhlasím, slavný soude, přiznávám svou závislost na íčku a nijak se za to nestydím. Ačkoliv na některé rubriky téměř nechodím, uhádla jsem o koho se v náznacích jedná. Hezky se to četlo.
Hana Polednová
Velice mě článek pobavil. Jsem na íčku teprve rok a závislost nastala velice brzy. A doufám, že mi dlouho vydrží. Hlavně aby vydržel i počítač. Např. včera mi nešla po půlnoci skoro hodinu wifina a já místo, abych šla spát, čekala jsem a potom jsem vydržela do 3 do rána. Hezky se mi usínalo. Díky za tuto zdravou závislost!
Marie Doušová
Konečně jsem se stala na něčem závislák . Moc i 60 děkuji , že existuje. Vtipné čtení.
Jarmila Komberec Jakubcová
Moje novoroční precevzeti je léčba závislosti. Po důkladném zvážení děkuji autorovi
Alena Vávrová
Tak. Oloušku Chocholoušku, to sice na zarámování do zlata nevypadá, ale jen zdánlivě. Odmítám se léčit :-P a ihned si pořídím další venkovní teploměr za okno u pc, abych nemusela od pc nikam běhat. Až konečně bude pořádně mrznout, tak to třeba všem na chatu natřu...
Jan Raška
Zdravím všechny závisláky v novém roce 2018. Ať vám ta závislost na našem nezávislém portále vydrží i nadále! Díky a ahóooj!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%