Ilustrační foto: Anna Čípová
Nová závislost! Diagnóza i60
31. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
28.7.2018 06:17
Poslušně hlásím že počasí v Malešicich je jako přes kopírku. Hic že by se z toho jeden s kruhy pod očima pic. A nezapěl z plných ani jednu písničku od skupiny Olympic. Nevíte někdo o obchodníkovi s deštěm? Furt ho hledám a hledám a on je někde jinde.
Blanka Macháčková
27.7.2018 15:48
Venku je 30°, polojasno. Nevím, jak mi něco takového mohlo proklouznout. Asi jsem ještě v prosinci nebyla závislák.
Zdenka Jírová
2.1.2018 00:03
Jsem také závislák, první moje kliknutí na PC je i60. Článek odhalil všechny naše činy a má pravdu. Oldřichu, jste skvělý vypravěč!
Naděžda Špásová
1.1.2018 17:35
Souhlasím, slavný soude, přiznávám svou závislost na íčku a nijak se za to nestydím. Ačkoliv na některé rubriky téměř nechodím, uhádla jsem o koho se v náznacích jedná. Hezky se to četlo.
Hana Polednová
1.1.2018 16:39
Velice mě článek pobavil. Jsem na íčku teprve rok a závislost nastala velice brzy. A doufám, že mi dlouho vydrží. Hlavně aby vydržel i počítač. Např. včera mi nešla po půlnoci skoro hodinu wifina a já místo, abych šla spát, čekala jsem a potom jsem vydržela do 3 do rána. Hezky se mi usínalo. Díky za tuto zdravou závislost!
Marie Doušová
1.1.2018 16:36
Konečně jsem se stala na něčem závislák . Moc i 60 děkuji , že existuje. Vtipné čtení.
Jarmila Komberec Jakubcová
1.1.2018 15:40
Moje novoroční precevzeti je léčba závislosti. Po důkladném zvážení děkuji autorovi
Alena Vávrová
1.1.2018 10:57
Tak. Oloušku Chocholoušku, to sice na zarámování do zlata nevypadá, ale jen zdánlivě. Odmítám se léčit :-P a ihned si pořídím další venkovní teploměr za okno u pc, abych nemusela od pc nikam běhat. Až konečně bude pořádně mrznout, tak to třeba všem na chatu natřu...
Jan Raška
1.1.2018 10:33
Zdravím všechny závisláky v novém roce 2018. Ať vám ta závislost na našem nezávislém portále vydrží i nadále! Díky a ahóooj!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA