Foto: autorka
O vánocích se nekleje!
31. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
1.1.2018 15:11
Lidmilko, moc hezky si to popsala. Běžela jsem s tebou až do konce článku a pak jsem si oddychla, že jste to obě přežily ve zdraví. Také jsem měla takové zážitky s naší jezevčicí. A v létě hlídám na chalupě synovi Dalmatina a bojím se ho pustit z vodítka, i když poslouchá. Ale někdy bych potřebovala ještě ruční brzdu, abych nevlála za vodítkem.
Alena Tollarová
1.1.2018 14:40
... tak ti tu hnátu zlomím ... no Limi, takovou Tě neznám. Našla bys pro mě taky nějaký svetr do pelíšku? Já bych neutíkala. mňau
Olga Štolbová
1.1.2018 11:00
Ahoj Lidu, to není zdaleka všechno, co tě ještě čeká, pokud budeš častěji "hlídací". Už skoro rok bývám občas "hlídací psí babička" a také mám spoustu zážitků,včetně nadávek od jiných majitelů pejsků - "pani, držte si toho psa". Někdy ji v parku odepnu vodítko a ona se chce kamarádit. S kočičkou bylo všechno úplně jinak. *****
Eliška Murasová
31.12.2017 16:39
Lidmilo, jste úžasná vypravěčka, čte se to jedním dechem a raduju se s váma, že tak dobře dopadlo.
Hana Práglová
31.12.2017 12:23
Lidmilko,vžívám se do tvė situace..Nėkolikrát jsem néco podobnėho zažila.Indarktová situace.Ale ta radost,když clověk nakonec zjistí,že vše dopadlo dobře..☺
Naděžda Špásová
31.12.2017 11:13
Lidmilko, tohle taky znám. Když jsem viděla brzdit hasiče a já utíkala s druhým pejskem v ruce přes silnici a řvala jak na lesy, tak to musel být taky pohled pro bohy. Naštěstí zůstal stát na schodech a já jsem tam seděla a brečela jak želva. Honil ho totiž volně pobíhající dalmatin a on se mi vysmekl. Ale ta vaše má krásný kukuč. A to, jestli jsi klela jak pohan je úplně fuk, hlavně, že Baby i babi se nic nestalo, viď. :-)
Eva Mužíková
31.12.2017 10:22
Lidmilo, tak jsem se při čtení Tvého zážitku málem zpotila i já. Dovedu si představit jaký strach i zlost jsi prožívala, nejhorší je ta bezmocnost. Nebyla to žádná legrace, ale v Tvém podání se musí člověk i takové příhodě od srdce zasmát. Děkuji Ti, Bertice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA