Ilustrační foto: ingimage.com
Věční nespokojenci. Co s nimi?
5. 1. 2018Napadlo moc sněhu. Není žádný sníh. Je příliš velká zima. Je moc velké teplo. Ta polévka je málo slaná. Ta omáčka je přesolená. Když se člověk ocitne v blízkosti věčně nespokojeného jedince, je to nářez na psychiku. A co teprve, když ho má mezi blízkými.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Škopánová
8.1.2018 08:55
Mě se osvědčilo neposlouchat nereagovat chovat se jako by nic nebylo řečeno
Jiřina Macháčková
8.1.2018 05:32
Ti věční nespokojenci jsou často plni závisti. Např. jedna má známá mi závidí, že jsem již v důchodu. Vychovala jsem 4 děti, ona jen dvě. A je o 7 let mladší, než já, takže musí ještě 12 let pracovat. Stěžuje si na svého syna, který hodně pije, půjčuje si od ní peníze, nestará se o rodinu, opilý k ní matce chodí spát. Několikrát jsem jí řekla, že nemá syna domů pouštět. Stěžovala si na svou kamarádku, že jí půjčila peníze, ta nespěchá s vracením. Řekla jsem známé, aby své kamarádce nepůjčovala, ať si pak nestěžuje. Půjčila zase. Už jsem všeho měla dost. Přestala jsem se s tou známou stýkat. Bylo více důvodů, k vůli nimž jsem se známou ukončila kontakty. Taky mi vadila její vyčůranost. Za většinu problémů si může každý sám.
Oldřich Čepelka
6.1.2018 16:49
Často mu chybí uznání (od manželky?), tak si ho vynucuje. A taky pak o něco míň bolí koleno.
Eva Mužíková
5.1.2018 21:07
Takového jsem měla souseda, o kterého jsem se tři roky starala. Jeho negativní přístup ke všemu, neustále špatná nálada, nespokojenost se vším - to mne ničilo, musela jsem péči ukončit....
Marie Seitlová
5.1.2018 17:19
Lidem nespokojeným a co se baví o nemocech se snažím vyhýbat. Ale někdy to nejde.
Marie Doušová
5.1.2018 16:48
Dodnes si pamatuji jak moje tchyně přivítala svou přítelkyni , když ji přišla navštívit." Holka ty špatně vypadáš a jak jsi za tu dobu co jsem tě neviděla zestárla." Hodně jsem se za ní styděla , neboť to nebyla pravda .Její přítelkyně vypadala skvěle , ale moje tchyně ji musela urazit a pak teprve byla spokojená a pak ji pohostila kávou a moučníkem. Myslím si , že přítelkyně ji znala a tak se usmála a řekla " zato ty vypadáš báječně"!
Alena Várošová
5.1.2018 13:53
Také znám takovou jednu ženu ,dal by se o ní napsat romám,ale na takového člověka když už jej znám přes 20 let,nic nezabírá.Přesně jak se tu píše vše je špatné,vše musí být pode ní..,To unaví i čověka , který má pevné nervy.Takový člověk je jako upír/a vysává a vysává.Je lepší jít o něj hodně daleko,Už jsem to chtěla vzdát před rokem,.ale když jí onemocněl syn 45 rakovinou kostní dřeně,tak to nedokážu.
Dana Tomanová
5.1.2018 12:42
Mám jednoho takového člena rodiny. Ať dělám, co dělám, všechno špatně. Bohužel, opravdu se s tím nedá nic dělat, na setkání se musím vždy předem připravit a obrnit trpělivostí. Po setkání doplňuji předanou energii několik dní.
Dagmar Bartušková
5.1.2018 12:02
Domluvou jistě nepůjde,, aby dotyčný zmlknul. Je to v něm, a jede si podle svého. Brrr! Prchám od lidí, kteří jsou na samých negacích, vysávají ze mě energii. Pryč, pryč, pryč!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA