Ilustrační foto: ingimage.com
Známe první vítěze soutěže Zážitek roku 2017
2. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
8.1.2018 22:52
Děkuji vám všem, kdo jste se mnou aspoň prostřednictvím mého soutěžního příspěvku sdílely můj splněný vánoční sen a jsem ráda, že vás počin a překvapení mojí milé snachy oslovil. A ty krásné melodie si můžeme pustit a zasnít se kdykoliv.
Alena Várošová
8.1.2018 15:13
.
Děvčata ,děkuji vám všem co jste mi daly hlasy od většiny Evy M.,Milušky H. Soni, od Helenek Č a V,,Ilony K jsem to vůbec nečekala.Velmi jste mě mile překvapily a ocenili jste můj Zážitek roku 2017 .Také děkuji pan Veseckému.Děkuji tímto i redakci,že mě ten čánek zveřejnila.Stejně jsem nevěřila tomu,že by tento můj Zážitek roku seniorka modelkou redakce ocenila,že jsem reprezentovala portál ne v Česku,ale v zahraničá.Ale kdeže,.Tento zážitek je totiž asi tak častý a obyčejný , tak jak jsem obyčejná já
To se přece může přihodit přece každé ženě v mém věku i na íčku?. Být vybrána do zahraničí a to jich tu už bylo.....je a bude.Znám to a vím svoje.Tady na íčku jsem nějak neuspěla,nebyla jsem asi dost dobrá....Ano i přes to, jsem se zviditelnila. Která z žen by na to nebyla hrdá.
Ale já už.jednou oceněna byla,pro mne je to zážitek ojedinělý,vyjímečný a nezapomenutelný . Svou výhru jsem obdržela .Už jenom tím, že jsem byla vybrána z mnoha žen v Česku a strávit víkend v Tallinnu a že jsem dostala dárky,kvalitní oblečení, za to jsem vděčná. Jen mi šlo o to lidské spravedlivé ocenění dvě slova: Gratulujem - redakce.,ne o další výhru .I když za ni redakci děkuji.Dostane ji můj muž,tomu poslouží..
Libuše Křapová
3.1.2018 23:35
Gratuluji těm, jejichž příspěvek už byl vybrán. Sama za sebe se nemůžu rozhodnout, je jich více, kterým bych chtěla dát svůj hlas ( Věra J., Alena T., Alena V.....) . Tak tedy já ho dávám Helče Červenkové - Napsala jsem knížku pro děti. :-)
Anna Čípová
3.1.2018 14:07
Alena Tollarová: Splněný vánoční sen. Gratuluji dámám, které vybrala redakce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA