ilustrační foto: pixabay.com
Cesta do práce
5. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
7.1.2018 08:58
Já jsem si tam automaticky dala Plzeň, nevím kde jinde jezdí trolejbusy. Je to opravdu, velmi dávný příběh, ale to přece vůbec nevadí. *****
Libor Farský
6.1.2018 18:22
Ten trolejbus bych také přehlédl, to mozek u nepodstatných informací dělá zřejmě automaticky.
Eva Zavadilová
5.1.2018 20:04
Vážení, děkuji Vám za Vaše názory. Dovolím si upozornit, že trolejbusy dodnes jezdí i mimo Prahu a tento příběh je už opravdu staršího data. Myslím si, že dnešní chlapec by spíš loudil mobil, nebo úplně jinou hračku. Omlouvám se, nevím, jak to zde chodí, ale budu se snažit, abych se příště třeba polepšila. Přeji Vám všem pohodové dny.
Alena Várošová
5.1.2018 16:04
Že by to autorka odněkud opsala,když nás to už hodně lidí někde četlo,nebo se tento příběh skutečně stal,toť záhada.Hezký den.
Naděžda Špásová
5.1.2018 15:23
Asi, být tatínkem, se k tomu raději přiznám, než se nechat vydírat vlastním dítětem. A bylo by po trumpetce. Hlavně, že to zvedlo náladu okolí.
Dana Puchalská
5.1.2018 13:14
Ano už jsem to někde četla. Libor F. má pravdu. Ale děti jsou v každé době koumáci a ví jak na ty tatínky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA