Setkání íčkařů v Plzni ve dnech 8. - 10.června 2018
ilustrační foto: pixabay.com

Setkání íčkařů v Plzni ve dnech 8. - 10.června 2018

7. 1. 2018

Vážení zájemci o setkání v uvedeném termínu, sděluji, že na základě Vašich požadavků je zajištěno ubytování v 5ti čtyřlůžkových bungalovech Autokemp Bolevák-Ostende pro účastníky níže vypsané. Ostatním přihlášeným, kteří požadovali ubytování se sociálním zařízením, jsme zajistili noclehy ve dvou blízkých penzionech,  budou o rezervaci  co nejdříve informováni, v současné době čekáme na potvrzení objednávek, výši zálohy a čísla účtu.  Nebojte, bez střechy nad hlavou nezůstane nikdo a stále se ještě můžou přihlásit další, v jednání je ještě třetí penzion.

BUNGALOVY

1) paní  Elena Valeriánová - 2 osoby .............Kč 740,--
paní Jana Šenbergerová  - 2 osoby...............Kč 740,--

2) paní Olga Štolbová - 1 osoba ..............Kč 370,--
paní Eva Mužíková - 1 osoba .............Kč  370,--
paní H. Polednová - 1 osoba..............Kč 370,--
paní Dagmar Bartušková  1 osoba............. Kč 370,--

3) paní  Alena Vávrová  - 1 osoba............ Kč 370,--
paní  Marie Pudichová - 1 osoba .............Kč 370,--
paní Dana Kolářová - 1 osoba............ Kč 370,--
paní Růžena Marková - 1 osoba ..........  Kč 370,--

4) paní H. Práglová - 2 osoby ............ Kč 740,--
paní K. Pinkasová -  2 osoba ............ Kč 740,--

5) paní Zdena Žichovská - 1 osoba ...........  Kč 370,--
paní Marie Novotná. - 1 osoba ...........  Kč 370,--
paní Jarka Handlová - 1 osoba ...........  Kč 370,--
paní Majka Seitlová - 1 osoba ...........  Kč 370,--

Celkem ...........................20 osob...............Kč 7 400,-- 

Dne 15.prosince 2017 jsem uhradila ze svého účtu požadovanou zálohovou částku ve výši 50% (7 400,-- Kč) z celkové ceny t.j. 14 800,--Kč. Rozpočítaná částka činí tedy pro jednoho účastníka 370,-- Kč/2 noci a druhou polovinu si sami uhradíte po skončení Vašeho pobytu v Plzni.

Zároveň Vám buď osobně nebo e-mailem předám smlouvu o zajištění ubytování č. 18000027 ze dne 15.12.2017, kterou se prokážete při svém ubytování. Uvedenou částku mi prosím můžete osobně předat v Praze na setkání 10.1.2018 nebo zaslat na účet č. 138 328 6011/3030, variabilní symbol č.180 000 27. Těším se na setkání a věřím, že se Vám v Plzni bude líbit. 

Helenka a Jarmila    

Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Radku, díky za adresu penzionu.Ráda vím, do čeho jdu.Těším se .Je tam vážně moc hezky a i fotogeneticky před sezónou...
Jarmila Komberec Jakubcová
Seznam osob jsme sestavovali s Helenkou Č. Aby bungalovy mohly být zajištěné v uvedeném termínu hradila jsem zálohu ve výši 7400,-- Kč. Setkání v Praze jsem považovala za příležitost částku od Vás vybrat.Dostanete od mně řádné potvrzení a rezervační smlouvu. Doplatek si pak uhradíte po skončení pobytu.To se týká jn těch kteří budou bydlet v 5ti čtyřlůžkových bungalovech. Pro ostatní zajišťujme penziony, které jsou ve vzdálenosti cca 20-30m od bungalovů. Na setkání ve středu v Praze vám podám další informace. Podle zájmu objednám další ubytování, uhradím zálohu a pošlu řádné smlouvy.Jinak prosím mi pište na e-mail: zdejarkaja@seznam.cz. Já Vaše mejlové adresy nemám, pouze jen na Helenku. Prosím o trpělivost, jak píše Helenka bydlet budete všichni, je leden a je tedy zatím čas. I mně by se líbilo, kdyby všichni účastníci mohli bydlet v jednom areálu či hotelu ale pak bychom se cenově pohybovali v jiných relacích. Děkuji a ve středu si o všem popovídáme. Ohledně programu, zajištění stravování atd.
Danuše Onderková
Peníze jsem poslala.
Helenka Vambleki
Lidi, je to jen nocleh na dva dny. Každý bude někde spát. Všechno ostatní můžeme dělat společně. Seznam šel ven, protože Jarmila ze svého zaplatila na Bolevci zálohu.
Naděžda Špásová
Helo, mě je to v podstatě jedno, nebudu vám v tom dělat bordel. Jen bych chtěla vědět, co je to za penzion. Díky
Helenka Vambleki
Naďo, neboj, Jarmila ti je buď předá nebo poukáže na zálohu penzionu
Helenka Vambleki
Špásovi v penzionu - od včerejška se snažím psát do redakkce, článek neměl vyjít bez změn - stalo se
Naděžda Špásová
Oprava- příkaz. Je to na Jarmilčin účet.
Naděžda Špásová
Aha, už jsem se našla. Dala nepřímá k úhradě bungalovu t.j. 740,- Kč.
Naděžda Špásová
A kde jsme my?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?