Ilustrační foto: pinterest.com
Džíny v každém věku? Proč ne?
17. 1. 2018Hodí se, aby sedmdesátiletá dáma nosila džínové oblečení? Dává tím najevo sebevědomí a mladistvý přístup k životu? Nebo tím naopak naznačuje, že se neumí vyrovnat s přibývajícími roky a hraje si na nestárnoucího diblíka? To je otázka!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
20.1.2018 21:55
Džíny nosím ráda a skoro pořád. Proč ne? Mám příhodu z čekárny u lékaře. Seděla tam mladá dívka a kolena jí lezla z děr. V zimě. Přišoural se tam starý pán s paní. Sedli si a on jí najednou normálně nahlas řekl: hele, ta holka má roztrhaný kalhoty. Paní mu odpověděla šeptem - to je teď taková móda. Děvče ani nehnulo brvou. Je fakt, že mně se taky ty rozdrbané nelíbí, ale proti gustu žádný dišputát.
Dana Puchalská
19.1.2018 07:46
Za mně jednoznačně ano. Džíny jsou věčné a vděčné oblečení pro každou věkovou kategorii. Ale musí padnout jak ulité. Jinak to je tragédie .
Jarmila Komberec Jakubcová
18.1.2018 23:53
Džíny je praktické oblečení a také je nosím. Jen tak mimochodem, moc slušelo džínové oblečení naší Aje na lednovém srazu
Margita Melegova
18.1.2018 20:09
Prvni rifle mi koupil syn, vyzkousel na sobe a rika prodavacce, budou ji sedet mame stejnou postavu, pani na to, ze to jsou chlapecke, syn mavl rukou a se slovy, stejne ma postavu jako kluk zaplatil. Ale to bylo opravdu davno, ach jo.
Anna Potůčková
18.1.2018 17:23
Já osobně v riflích chodím nejraději a zítra když jedu do Zlína si je chci jít koupit do prodejny SVĚT RIFLÍ
Marie Ženatová
18.1.2018 16:52
První rifle jsem si koupila asi ve 40 letech v Polsku, byly překrásné a všem se líbily a nejvíce mojí dceři... Dnes si dcera kupuje hezké věci, samozřejmě i rifle a já je občas s velikou radostí po ní zase dědím...
Věra Halátová
18.1.2018 16:12
Proč ne. Montérky přece taky nosí lidé každého věku. V mládí jsem je neměla. Neměla jsem přístup k bonům a odjakživa jsem nesnášela fronty. Abych stála dvě hodiny frontu na jedny gatě, to mi mohly být ukradené. Dnes je nosím. Jsou pohodlné. Jasně, že nenosím ty s těmi dírami nad koleny. Je to sportovní oblečení, pro oddechový čas. Na pohřeb v nich nepůjdu, ani na ples ani do divadla ani na svatbu.
Jana Baloušková
18.1.2018 14:20
Poprvé jsem vystála frontu v Tuzexu na džíny v roce 65. Stály 40 bonů = 200 Kč. Bony sehnala teta a já je nosila 5 let. Jen jsem v nich nesměla přijet domů, máti by mi je nedovolila nosit a ještě by se zhrozila ceny. Byla jsem ve druháku na vysoké a táta v důchodu. Nyní si stále džíny kupuji a nesmí chybět v mém šatníku. Jen se na nich nesmí šetřit, raději značkové, než laciný šmejd.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA