Foto: autorka
Já se zaběhnul ...
14. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
14.1.2018 19:15
Rexík si jen odskočil,ale.......trvalo to trochu déle.Hlavně,že se v pořádku vrátil.Ráda jsem si přečetla o neposedném Rexíkovi.
Anna Čípová
14.1.2018 17:14
Elenko, krásně se to čte. Ale ty obavy a černé myšlenky musely být vysilující. Hlavně, že vše dobře dopadlo.
Libor Farský
14.1.2018 16:44
Cherchez la femme. Za vším hledej ženu. Vsadil bych se, že to pro pejska platí dvojnásob, protože roztouženou fenku cítí na obrovskou vzdálenost - (ověřeno). Komisař Rex nebude výjímkou. A mimochodem jistě ani Kajínek a ještě o tom napíše v pokračování svého románu. Jiří Kajínek - Můj život bez mříží
Dobré knihy 138-Kč. (Představ si teď znechucený ksichtík mého smajlíka).
Jana Šenbergerová
14.1.2018 15:01
Živě si dovedu představit, jak se mu ten rozběh líbil, i to, jak byl nešťastný, když zjistil, že s návratem je to horší. Hlavně že všechno dobře dopadlo. Měl štěstí, že nenarazil na nějakého horlivce. I když není moc velký, kdyby na mě vycenil zuby, šla bych do kolen.
Naděžda Špásová
14.1.2018 13:47
Tady za mě někdo dává hvězdičky. Ani jsem na to nesáhla. Správně je 5*****. Sorry
Naděžda Špásová
14.1.2018 13:45
Elenko, tohle znám. Stalo se to našemu prvnímu Amíčkovi. Takovou noc už nechci nikdy zažít. Ráno jsme ho našli. Hlavně, že je doma. Teď se od vás Rexík ani nehne. :-)
Marie Doušová
14.1.2018 13:24
Dobře to dopadlo a věřím , že se Rexik už nebude toulat. Prožijte s ním ještě hodně krásných chvil!!
Alena Tollarová
14.1.2018 13:01
Proč jsem si do teďka myslela, že REX je velký pes? A on to je Rexík. Tak to musel mít nožky unavené dvojnásobně. Určit prožíval stejné chvíle beznaděje jako vy lidi a byl moc rád, že se vrátil domů. Jen aby si z toho výletu vzal ponaučení. Mějte se. Všichni tři.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA