ilustrační foto: pixabay.com
Volební perličky
17. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
18.1.2018 22:45
Letos jsem zašla s připraveným lístkem za plentu a ztuhla jsem. Na pultíku ležela propiska. V tu chvíli jsem zalitovala, že jsem si nepřečetla návod, a tak jsem se pro jistotu vrátila ke komisi, jestli mi něco neuniklo. Prý ji tam položili jen tak, kdyby ji někdo potřeboval. Docela by mě zajímalo, kolik lidí tím zmátli. Možná je počítali a bavili se tím. :-)
Lidmila Nejedlá
17.1.2018 17:50
Jindro, volby z jiného pohledu jsou prima. U nás se skoro všichni známe, tak bývá veselo.
Alena Vávrová
17.1.2018 17:21
Ahoj Jindřiško, ráda Tě vidím. No, můj hubatý syn, když viděl tu nudu ve volební místnosti, tak jim tam udělal menší estrádu (z poloviny sousedky z ulice). Ještě že jsem volila jindy ;-), tak to pak už ani nekomentovaly. Beztak byly za tu zábavnou vložku rády.
Zuzana Pivcová
17.1.2018 16:13
U nás na sídlišti se volí ve škole a v té po volebních obvodech. V každé místnosti je to pak řazeno po písmenech. Když vejdu, je až na výjimky celá místnost prázdná (chodím tak kolem 19 hod,) a volební komise se viditelně nudí. Jen zvednou oči, ke komu půjdu. Ta členka mi dá obálku a tím je přestanu zajímat, já vím, že to není nutné, ale aby třeba řekli Děkujeme, na shledanou, to ani náhodou. Jsem prostě jen jeden odškrtnutý kus.
Elena Valeriánová
17.1.2018 15:35
Když jsem letos vešla do volební místnosti zcela prázdné až na nudící se členy komise, litovala jsem, že jsem jim k té kávě neupekla koláč. Ještěže mám druhou šanci ve druhém kole.
Libor Farský
17.1.2018 11:47
Takže když si zapomenu doma brýle přijde KSČM o můj hlas? Sorry, soudruzi. :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA