Foto: autorka
Senzababča desetiletí 2017
18. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
31.1.2018 17:34
Dobrý večer,.vkádám do této kolonky klání celé soutěže Senzababča,pokud to někoho zajímat,může si to pomalu
zdarma stánout https://uloz.to/tam/_UZfeYHj8wB4P.Jinak to nelze. Pěkné zážitky,pokoukání celé soutěže a celého programu.
Helenka Vambleki
19.1.2018 23:51
Opravdu pěkná a vydařená akce a smekám před organizátory, kteří připravili takovou bezva šou a hlavně Tě pozvali! Druhé místo z osmi je krásné, zkrátka všichni nemůžou být první, i když si to svým vtipem, šarmem a neutuchající energiií zasloužíš
Eliška Murasová
19.1.2018 19:52
Alenko, jste šikovná a je vidět, že Vás to velmi baví.A tak to má být, dělat si radosti je důležité!
Alena Várošová
19.1.2018 14:08
Zdravím všechny děvčata i Libora a je mnou povinností vám všem poděkovat.Opravdu byla to zábavná akce,plno legrace a jak vidím dle shlédnutí právě teď kolem 330 lidí,tak určitě se rádi podíváte na společné na video z této super akce,které jsem vám slíbila.Pracuji na tom,abych jej za každou cenu zveřejnila.To se potom pobavíte a budete moct svýma očima zhodnotit výkony soutěžících,ne jako porota,ale jako nezávislí diváci. Já sama jsem výkony některých soutěžících nemohla vidět,protože jsem nebyla v reji dění,tak jako některé soutěžící nemohly vidět mne.Hlavně,že celá akce se podařila a bavily jsme se nejenom my báby soutěžící ,ale hlavně diváci. Ještě jednou vám všem i co jste jen nahlédli dík.Ivano,to jste si dělala určitě legraci..Nikdy bych se k něčemu takovému nesnížila a nikdy bych se někoho o nic neprosila,To už mě snad i ostatní za ty 3 roky co jsem na portálu znáte.Mám svou hrdost.Hezký den.
Lidmila Nejedlá
19.1.2018 13:52
Alenko, jsi senza komediální baba. Sluší ti to i pod tou krávou. Je prima, že se tím bavíš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA