ilustrační foto: pixabay.com
Hrát, hrát ... a co ještě?
19. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
20.1.2018 21:38
Roztomilý žáček, hezké starosti s balením holek. Hraní na kytaru je příjemné poslouchat při jakékoliv příležitosti.
Alena Tollarová
20.1.2018 20:36
Doufejme, že Honzíkovi jeho zápal vydrží. Co si budeme povídat, taky se mi v každé třídě líbil jiný kluk. Ale žádný nehrál na kytaru.
Zdenka Jírová
20.1.2018 00:24
Celý život jsem litovala - a lituji dodnes-, že mně rodiče neumožnili učit se hrát na klavír. Miluji hudbu a považuji ji za nejlepší konverzační prostředek. Alespoň jsem chodila zpívat, dostala jsem se i do souboru tehdy Severočeských učitelů ve svých 12 letech a jezdila jsem s ním zpívat do různých měst. Zpívali jsme např. i sbor z Prodané nevěsty ap. Když jsem později jezdila na tehdy pionýrské tábory jako dětská vedoucí, nejlépe jsem navázala s dětmi kontakt právě přes písničky. Moje obě dcery chodily do hudební školy a hrají na klavír i kytaru. pořádaly jsme si doma také malé domácí koncerty. Hudbou se nikdy nic nezkazí, ať je od Vlacha nebo od Bacha.
Danuše Onderková
19.1.2018 22:33
Moc pěkné, jsou šikovní, kteří mají ihned na všechno odpověď. Můj prostřední se učil sám asi v sedmé tř., něco mu poradila Eliška,ale také na to balil holky.
Jiří Libánský
19.1.2018 21:30
Taky jsem se učil na kytaru abych mohl balit holky. Jenže mezi námi trampy hrál na kytaru skoro každý. Tak jsem pak zkoušel mandolínu i banjo. To vypadalo trochu exotičtěji. Zvláště třeba moje dvanáctistrunná mandolina. Jako hudebník netalentovaný upoutával jsem dívky svým nástrojem.
Naděžda Špásová
19.1.2018 17:05
Marcelo, fakt jsem se zasmála. Občas mě takhle překvapí naše 10 letá vnučka. Taky jen žasnu. :-)
Eliška Murasová
19.1.2018 12:17
Míváme občasné kytarové večery u sousedů na chatě.I se zpěvníkem. Je to radost.
Zuzana Pivcová
19.1.2018 11:27
Nevím, jak teď. Za nás měla kytara váhu. I my, když jsme zpívaly s pár akordy někde v parku nebo pro spolužáky na výletě, byly jsme hned zajímavější.
Hana Rypáčková
19.1.2018 11:08
Vždy byli kluci s kytarou vítáni...I v rodině to praktikují. Ale líbí se mi, když si berou hudební nástroj do ruky jen tak pro svou radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA