Sníh nás nepřekvapí, víme, jak na něj!
Ilustrační foto: Mountfield

Sníh nás nepřekvapí, víme, jak na něj!

17. 1. 2018

Klasická situace, ráno odhrnete záclony a na ještě večer suchém chodníku leží 20 cm sněhu. A už přemýšlíte, jak se ho rychle zbavit před domem i garáží, na zahradě nebo příjezdové cestě. Nemusíte na to být ale sami, stačí si na úklid sněhu vybrat správného pomocníka.

Mountfield Mountfield
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Na horách se bez toho už neobejdou...
Olga Štolbová
Hrablo mi loni přinesl Ježíšek a zatím nepoužila, nebylo na co. Ten AKUfukar by se mi líbil, ale to by asi už nikdy sníh nenapadl.
Marie Seitlová
Ta fréza by se mi včera na Trutnovsku hodila, ale bohužel syn si ji ještě nepořídil.Používají hráblo, tak jako já doma.
Jitka Hašková
Je to bezvadné, že je tolik různých strojů. Měli by to vědět lidé zodpovědní za úklid chodníků ve městech a i jinde, aby je používali, aby člověk nemusel v Praze chodit v trekových botách kvůli klouzavým chodníkům.
Elena Valeriánová
Používáme hrablo. Kamarád si před pár lety pořídil sněhovou frézu. Už vím, proč od té doby není u nás skoro žádný sníh. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%