Foto: autor
Jak si pomoci se záznamem ve windows 7?
21. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
22.1.2018 23:17
K řešení problémů používám pro gram Team Viewer. Zavolám kamarádovi mobilem spustím Team Viewer a on také u sebe a vidí moji obrazovku na svém počítači a problém odstraní.
Hana Polednová
21.1.2018 23:56
Zajímavá informace. Vždy, když nastane problém a potřebuji pomoci, neumím ani tento problém popsat. Nevím, zda bych byla schopna tento návod použít. Zkrátka, kdo umí.....
Zuzana Pivcová
21.1.2018 20:07
Dobrý večer, odstranit hodnocení hvězdami neumím, pouze příspěvky k článkům nebo chatové diskusní příspěvky, hvězdy, fotky, to je oblast, do které nemám cestu. Ale to nevadí, že jste se ohodnotil, také už se mi stalo, že jsem bez přemýšlení dala 5 hvězd vlastnímu dílu, což mi není vlastní. Ale byli a jsou tu i tací, kteří to dělají běžně. Dělají to třeba ve smyslu ocenění vlastního nápadu a jeho realizace. Nijak jim to nemám za zlé. A Vás, když dovolíte, se někdy na dálku na něco zeptám, když bude zle. Ač jsem malou částí redakce, jsem počítačově intaktní. :-)
Jana Šenbergerová
21.1.2018 19:16
Mohla bych se připojit jako třetí. Naštěstí za mě "kope" někdo jiný, ale dobrá rada se může vždycky hodit. Dík!
Eva Mužíková
21.1.2018 17:18
Tak to jsme už Eleno dvě. Také bych takového odborníka několikrát za rok uvítala. Mám W7... tento článek bych si dala do oblíbených / kdybych to dokázala/..
Elena Valeriánová
21.1.2018 14:09
Odstranit to nelze. Mám Windows 10, ale v každé verzi je to, co popisujete pro mě španělská vesnice. Ale jednou za čtvrtletí bych vás chtěla mít doma u počítače.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA