Moje malé domácí katastrofy
FOTO: autorka

Moje malé domácí katastrofy

27. 1. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Také jsem se pobavila. Ještě že máme ten internet a na něm se najde všechno. I návody, i když nedokonatelé. S Vaším závěrem se ztotožňuji, ale pro jistotu bych ty kapsle přece jen před akcí vysypala ...
Anna Čípová
Vyprávění pobavilo. Hlavně že byl na úklid pomocník-
Věra Ježková
Hezké, pobavila jste mě.
Helenka Vambleki
Jojo, domácí kutilové, taky mám jednoho doma. Ale jestli ho jednou zabiju.....tak nebudu mít žádného......a to by byla škoda :-)
Danuše Onderková
Také mne to rozesmálo, i ta příhoda Evy M. Živě jsem si představila létající nádobu. Maminka jednou potřebovala vyčistit konvičku od vodního kamene. Nalila do ní ocet a převařila. Zazvonila listonoška a maminka plyn vypnula. Asi za hodina přišla její sestra a maminka ji nabídla kávu. Ten výraz byl k nezapomenutí.
Zuzana Pivcová
Rozesmálo mě to. Já jsem ale tak nešikovná, že pro mě by byl i takovýto opravář hvězda.
Naděžda Špásová
Vlaďko, připadala jsem si jako u nás doma. Můj inteligentní manžel nemá rád kutilství, manuálně zručná jsem spíše já a dcera. Ale abych mu nekřivdila, když se náhodou do nějaké práce pustí, tak je pečlivý. Kávovar máme překapávací a tuto kávu já nepiju. Dobře jsem se pobavila, je to asi všude stejné. My jsme taky spolu 40 let. Tak ať vám to spolu klape ještě hodně dlouho. :-)
Eva Mužíková
Vladislavo, argument manžela - zaseknutá/ použitá nemá chybu. No co, hlavně že jste nemuseli kuchyň malovat. Kamarádka JEDNOU požádala manžela, aby udělal šlehačku za pomoci bombičky. / tenkrát to bylo běžné / Protestoval, pak vztekle konal. Našrouboval špatně víčko, to se tlakem uvolnilo a rázem lítala šlehačka i s nádobkou po obýváku. On měl šlehačku i v očích. Nejdřív kamarádku chytla zlost, ale při pohledu na tápajícího manžela se musela všemu zasmát.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%