Foto: archiv autorky
Hrátky s češtinou - jít
31. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
4.2.2018 13:12
Helenko,klobouk dolů,smekám.Tvá slovní zásoba je bezedná.Líbí se mi ten závěr.Tak jsme došli.Ahoj babi. :-)
Eva Mužíková
3.2.2018 17:42
Tak mne napadlo, je li Červenka opravdu jen jedna...tolik aktivity nemůže zvládnout jeden člověk....:)))) musím jít zalít kytky,
Jaroslava Handlová
2.2.2018 09:14
Rozhodla jsem se „JÍT NA ÍČKO“ aspoň na pár minut teď po ránu. Helenko, od tohoto veledíla se ale hned nedá Z ÍČKA ODEJÍT!
Dana Puchalská
1.2.2018 22:36
Super článek . Čeština je skutečně košatý a krásný jazyk. ************
Olga Štolbová
1.2.2018 08:55
Až dnes, zajda na to setkání, zjistím, kolik nás tam přišlo. Helenko - špity, špity - líbí. ♥
Lidmila Nejedlá
31.1.2018 18:46
Nejde a nejde, asi někam zašel. Jda nejda půjdu ho hledat, aby se zas našel.
Věra Ježková
31.1.2018 16:43
Helenko, to ses zase vyřádila. Klobouk dolů. Nejspíš už na nic nepřijdu. Libore, zajda je super.
Naděžda Špásová
31.1.2018 15:42
Červenko, nikdy mě nepřestane udivovat, kde na to všechno bereš čas. Co čas, ale energii. Já si občas po 5 ti hodinách v práci připadám, jak vyždímanej hadr. Palec hore :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA