FOTO: autorka
Jak bývalo u nás doma?
1. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
4.2.2018 13:18
Až příště navštívíme Prahu,tak jistě tuto krásnou výstavu lidových řemesel navštívíme a posedíme v útulné kavárničce.
Věra Ježková
3.2.2018 11:07
Jistě, můžeme se tam sejít, budu ráda. Možná ale radši až bude teplo na sezení venku.
Alena Tollarová
3.2.2018 07:18
Jednou už tam íčkaři spicha měli. Jak napsala už Zuzka, byla tam krásná módní přehlída historických modelů spojená s akcí Ukládání vzpomínek seniorů do Národní kroniky. Muzeem nás tenkrát provedli a v kavárně jsme poseděly. Vzpomínky nevybledly.
Věra Ježková
2.2.2018 10:47
Ještě jednou Liborovi. Katalog možná mají k prodeji. Určitě ne zadarmo. Ale materiálů mají hodně.
Věra Ježková
2.2.2018 10:16
Jsem ráda, že jsem vás potěšila a že jste mi to dali vědět. Je to fakt nádhera. (Vybírala jsem z asi dvou set fotek.) Libore, dopravu jsem tam popsala. Je to nad Náměstím Kinských, druhá zastávka tramvaje od metra B Anděl. Číslo tramvaje psát nebudu, vzhledem k tomu, že teď to jezdí každou chvíli jinak. :-)
Blanka Macháčková
2.2.2018 08:26
Děkuji za přiblížení výstavy, kterou určitě někdy v letních měsících navštívím.
Dana Puchalská
2.2.2018 06:50
Jedním slovem NÁDHERNÁ VÝSTAVA. Kdysi jsem měla spolužačku a ta bydlela blízko. A často jsme tam v tom parku trávily volný čas. A když teď koukám na tu fotoreportáž tak se mi vybavuje spousta vzpomínek. Hodně podobných věcí měla i moje babička na venkově. Až se oteplí a nebude to hnusné počasí tak se tam budu muset jít podívat. Díky Věro.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA