Ilustrační foto: pinterest.com
Hodí se to v mém věku?
31. 1. 2018Častá otázka, kterou si kladou ženy středního a vyššího věku při vybírání oblečení, zní: Hodí se to v mém věku?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
3.2.2018 20:27
To mi připadne,jako hodnocení módní policie Františky.Nevím,jestli jste viděly její hodnocení modelek v různých časopisech.Ona dává známky od1 až do 5.Ale když vidím Františku v jejich oblecích,tak bych jí dala desítku.Já sama v mých letech si dám ráda růžovou šálu,nebo tričko.a nepřipadá mi to vůbec směšné,ani laciné.A nechci se omlazovat.Růžové tričko ,nebo bunda a černé kalhoty,vypadá docela slušivě i na nás starších.Maskáčové oblečení bych vynechala .To co má dáma na obrázku bych na sebe nedala.
Hana Rypáčková
2.2.2018 20:03
Ani jsem to nehodlala číst, jen diskuzi, ale právě to růžové lízátko mě přimělo to udělat.
Alena Várošová
2.2.2018 14:30
Každé ženě sluší něco jiného,dle věku,postavy a také i odvahy.A proto a´t si každá nosí to co ji sluší a v čem se cítí dobře. A i ta dáma na obrázku se asi cítí dobře i když já tento její úlet neuznávám.
Alena Tollarová
1.2.2018 22:14
No to jsem tomu dala. Na dnešní setkání s kamarádkami z i60 jsem si vzala nový růžový svetřík! Co se týče bílé košile, tak ty sice nenosím, ale je fakt, že když jsem jela na profi focení, tak mi paní fotografka do telefonu řekla - vemte si džíny a bílou košili. Já jsem si ji kvůli tomu koupila a dobře jsem udělala, měla pravdu.
Jana Šenbergerová
31.1.2018 18:09
Právě jsem viděla decentně oblečeného kouzelníka. Kromě šikovných rukou mě na něm upoutaly sytě červené ponožky. Budu si ho pamatovat. Tak nějak je to s tím, co se hodí a co se nehodí. Pro někoho odvaha, pro jiného potrhlost.
Marie Doušová
31.1.2018 10:47
Oblékejme se podle vlastního vkusu a budeme se i dobře cítit. Do divadla vkusně, do přírody třeba i v maskáčích , proč ne a na procházku se psem sportovně , na ples menší róbu a do postele košili, nebo pyžamo! Kdo na co má , a co komu sluší.
Zuzana Pivcová
31.1.2018 10:05
Já např. určité kusy oblečení jako maskáče mám. Když jsem na venkově nebo někde v přírodě, moc mi vyhovují. Právě tak různá málo decentní trička. Nemám zájem se někam zařadit podle věkové kategorie. Některým vrstevnicím dámský styl velmi sluší, mně ne a není mi vlastní. Je fakt, že tyto problémy se tu objevují každou chvíli. Různá doporučení nebo naopak varování či kritiky. Přečtu a dělám si podle svého. Ne, že bych pohrdala módou a vkusem, ale říkám poctivě, že to se mnou necvičí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA