Foto: archiv autorky
Lyžníci a já
2. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
4.2.2018 08:56
Pokud chlapečka budou rodiče k lyžování vést a půjde mu to, tak je určitě o nadšeného lyžaře postaráno. Vzpomínání se mi líbí. Mě lyžování míjelo asi od 4. třídy, kdy jsem zlomila lyži. Jen jsme sáňkovali na kopečku za vesnicí.
Vladislava Dejmková
4.2.2018 07:35
Ok, ale upozorňuji, že to není moje fotka, jde pouze o nascenovanou pohlednici.
Libor Farský
3.2.2018 20:54
Dovolil jsem si Vaši úvodní fotku stáhnout a uložit do svých "retro", pokud ji u některého svého článku použiju, jistě Vaše jméno uvedu. Děkuji.
Blanka Macháčková
3.2.2018 15:08
Nedávno jsme vzpomínali na naše lyžařské začátky. Na dřevěné lyže s kandahárem, na první bezpečnostní špičky... Na dřevěné běžky vzpomínat nemusíme, ty máme ještě funkční. Hezká vzpomínka a moc hezky napsaná. Foto vlastním podobné.
Zdenka Jírová
3.2.2018 00:02
Hezké srovnání, na některé lyžařské výbavy se sama pamatuji, i když se ze mě lyžařka nestala, čehož jsem později dost litovala.
Libor Farský
2.2.2018 22:58
Vlaďko, mám velikou radost. Já jsem byl Pražák, ale měl jsem ve Vysokém nad Jizerou babičku a dědečka u kterých jsem trávil všechny prázdniny. Dědeček, a tudíž náš celý rod, pocházel z nedalekého Bozkova. Ty staré lyže měl ještě na půdě. Krásné vzpomínky, děkuji.
Hana Rypáčková
2.2.2018 20:07
Hezké vyprávění, jsme v rodině samí lyžaři a taky mám hezké vzpomínky na staré vybavení.
Zuzana Pivcová
2.2.2018 20:05
To hezké vyprávění ve mně vyvolalo vzpomínku. Jsem také narozená v Jilemnici, ale jen proto, že v Lomnici nad Popelkou ještě nebyla porodnice. Ale sněhu tam bylo dost. Lyžování, sáňkování, bruslení, to se rozumělo samo sebou. To nejobyčejnější vybavení, ale uměli to všichni od raného dětství. S přestěhováním do jižních Čech jsem tyhle zimní radovánky jednou provždy ztratila. A o Praze už nemluvím vůbec. Já vím, lidé jezdí do hor, ale já už jsem se k tomu nevrátila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA