Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
8.2.2018 13:04
Nic z toho jsem nezažila, a přesto jsem šťastná byla. Kluci se mi líbili v jakékoliv košili. A když ještě měli vlasy, joj, to byly krásné časy. :-)
Dana Puchalská
8.2.2018 12:02
Super. My holky si ještě uvazovaly košili a trika na uzel aby byla vidět ta značka džín. A na nohou buď kristusky( ale to jsme ty džíny musli zarolovat až po kolena) a nebo důchodky. A na ně jsme si dávaly bambulky a nebo si jw u vyšívaly. A kdo měl ty džíny volné tak to bylo zlý. Oblíkaly.jsme.je v leže. Jo byly jsme holky bláznivý. Ale bylo to fajn. Otec jim říkal štruksáky. A první moje džíny byly krásné a na zadku měly připnutý papírový obrázek s dostavníkem. Táta mi je koupil když mně bylo asi 10 let.
Jana Kollinová
7.2.2018 13:57
Omlouvám se, pane Horenský.
Jana Kollinová
7.2.2018 12:43
Líbí se mi verše, protože jsou mnohdy nejniternější vzpomínkou. Libore, omlouvám se, ale mne více oslovila úvodní fotografie a protože je uvedeno z archivu autora, prozradíš víc nebo odtajníš dalšími verši?
Věra Ježková
7.2.2018 11:28
Jednou mi maminka vyžehlila na džínách puky.
Libor Farský
7.2.2018 11:08
My měli dlouhé vlasy na střední škole zakázány, údajně to byla dekadentní móda Západu.
Marie Doušová
7.2.2018 10:22
Dobrý!!
Zuzana Pivcová
7.2.2018 09:28
Takhle vzpomínat se mi líbí. Také jsem měla první džíny Wildcat. Ale další - vestu, bundu, sukni - až později. Na to už nebyly bony. Ta fotka je bezvadná, podobu máte stále! :-D
Hana Rypáčková
7.2.2018 08:17
Ano a džíny prali v řece na těle , košile silonové rozeplé k pupíku nesály pot, však cítili se skvěle.