Foto: autorka
Narozeniny mé maminky
5. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
5.2.2018 12:39
Také už jen vzpomínám na svoji maminku - dožila se ve zdraví 92 let. Vaší mamince přeji hodně zdraví a spokojenosti tak jako celé rodině...
Dana Tomanová
5.2.2018 12:09
Moc hezké vyznání, Alenko. Maminka je fešanda, přeji hodně zdraví a ještě hodně láskyplných let.
Libor Farský
5.2.2018 11:47
Krásná maminka - má být po kom. Blahopřeji k narozeninám a přeji i nadále pevné zdraví.
Alena Vávrová
5.2.2018 11:47
Ahoj Alenko, dík za krásný článeček. Vyřiď i ode mne mamince srdečné blahopřání. Stále jí to moc sluší a přejí jí - i vám jako rodině - ještě mnoho krásných láskyplných společných let. Já již bohužel také svoji milovanou maminku předlouho nemám.
Eva Mužíková
5.2.2018 10:56
Alenko, Tvá slova patřící mamince jsou plná lásky. Přeji celé vaší rodině prožití ještě hodně společných let, ve zdraví a tak nádherném vztahu.
Marie Doušová
5.2.2018 09:45
Maminka je a vždy bude jen jedna a proto ji máme všichni v srdci. Vaší mamince přeji ještě hodně zdraví , spokojenosti a hodně dní , které s maminkou budete prožívat.Krásné foto a maminka tam je krásná.
Hana Rypáčková
5.2.2018 09:18
Už jen vzpomínám, Alenko. Maminka má nedožila 91 let. Přeji tvé ještě hodně hezkých chvil s milující rodinou.
Zuzana Pivcová
5.2.2018 09:13
Alenko, maminka je stále kouzelná, a když ji porovnávám s nějakým dřívějším článkem, asi se ani nijak nezměnila. Je to vzácný dar. Bohužel život někdy dává a jindy bere, což víte sama nejlépe. Tak ještě hodně šťastných společných chvil. Já se s maminkou rozloučila už v roce 1977.
Jitka Chodorová
5.2.2018 09:07
Alenko, úplně jsi mě dojala, přeji tvé mamince hlavně hodně zdravíčka, a vám všem, ať vám to štěstíčko ještě dlouho vydrží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA