Foto: autorka
Narozeniny mé maminky
5. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
6.2.2018 02:51
Přeji mamince ještě mnoho let pevné zdraví, vitalitu a chuť do života.
Oldřich Čepelka
5.2.2018 22:25
Krásná paní! Kdyby tak za 23 let vypadala moje manželka a já bych jí mohl říct: Pořád jsme tady! :-)
Jana Šenbergerová
5.2.2018 22:24
Dožít se takového věku v celkem dobré kondici, to je požehnání. Ať mamince zdraví slouží a prožije s vámi v kruhu rodinném ještě hodně radosti.
Marie Foltýnová
5.2.2018 21:04
Alenko,přeji Tvé stále ještě krásné mamince ,aby se ještě dlouho těšila se svojí rodinou.Přeji ji zdravíčko a blahopřeji.
Helenka Vambleki
5.2.2018 19:33
Alenko, gratuluji Tvé mamince! Ta moje nás opustila v 61 letech, moc si neužila ani důchodu ani vnoučat a některá se narodila až poté. Užívejte si všichni takové šikovné maminky, babičky, prababičky co nejdéle!!!
Anna Čípová
5.2.2018 18:53
Alenko, přeji vaší mamince vše dobré. Stále je to krásná žena s kouzelným úsměvem. My jsme v neděli slavili 93-té narozeniny tchána.
Marie Seitlová
5.2.2018 18:32
Krásný článek, plný lásky. Přeji vaší milované mamince hodně zdraví a síly, aby jste si to vaše štěstíčko ještě dlouho užívali. Já již mohu jen vzpomínat .......
Alena Várošová
5.2.2018 15:53
Milá děvčata a Libore,děkuji vám za krásná a milá slova adresované mé mamince,ráda vše vyřídím.Vezmu noteboock na kolo a ráda jí vaše vzkazy přečtu i když by si je přečetla i sama. Zuzko, maminka shodila 10 kg určitě,ale to je už přestárlý člověk,můj uzlíček štěstí. Oproti minulému roku v tuto dobu vypadá daleko líp.Jsou to všechno ty staré,zdravé kořeny našich maminek. I když se neměly určitě nejlépe.jak už tu psala děvčata, dožily se požehnaného věku.No, jak které....Ať nám všem slouží zdravíčko,nic jiného k životu nepotřebujem.Hezký den!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA