Ilustrační foto: pixabay.com
Bála jsem se psa
8. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.2.2018 12:48
Nemám ráda setkání s bezprizorními psy. Ujišťování majitele volně pobíhajícího pejska, že je hodný, mě opravdu neuklidní. Od té doby, co vlčák prolezl dírou v plotě zahrady, strhl dceru z kola a prokousl jí stehno, nevěřím žádnému. Často neodhadne člověk člověka, natož pak jiný živočišný druh.
Marie Doušová
8.2.2018 12:23
Jako malou mě pokousal vlčák. Prokousl mi nohu a já celé prázdniny byla nepoužitelná. Hrozně jsem se bála psů hlavně vlčáků. Jinak psi mám moc ráda. Toulavých psů se do dneška bojím!!
Dana Puchalská
8.2.2018 11:41
My jsme měli vždy jezevčíky. To jsou psí profesoři v přestírání čehokolv. A ten můj dlouhosrstý byl fskt statečný. Bránil každé malé štěně před jakýmkolv ať to byl člověk a nebo velký pes. Ale nepamatuju se,že by někoho někdy napadl. To sousedů pudl byl fakt pes nevyzpytatelný a zákeřný. Ale kamarád měl novofundláka a ten lákal na zahradu místo aby bránil a odháněl. Všechny děti v okolí ho milovaly a jezdily na něm jako na koni. Dávali mu do srsti kolem uší mašle a on držel a byl šťastný kako blecha. Až na ty ožužlané náplety u dětských svetrů a bundiček nikomu nic neprovedl.
Hana Rypáčková
8.2.2018 11:36
Já se psů nebojím a nikdy mi neublížili, švagr se bojí hrozně a všichni psi /mimo Vendy/si na něj dovolují, štěkají a vrčí. Cítí ten strach ataky se začnou obávat.Když jdu s pudlíkem a řítí se dobrman nebo něco velkého a neznámého, beru ho do náručí. Jeden neví. Konejšivě říkám :Hodnej, malej pejsek.
Libor Farský
8.2.2018 11:18
Ne mne zase útočí husy! Tuhle jsem jedné musel pohrozit, že jí dám na zobák gumičku. Až pak toho nechala.
Marie Ženatová
8.2.2018 10:44
Také se toulavých psů dost bojím a jsem nejraději, když je nepotkávám...
Elena Valeriánová
8.2.2018 10:35
Mám psy ráda, ale toulavých se bojím a ke všem mám patřičný respekt. Mám jednu úsměvnou příhodu s pejskem průvodcem turistů. To jsme byli na pobytu v Habovce na Slovensku. Jednou jsme se vydali na túru k takovému malému poutnímu místu. Přišli jsme na rozcestí a nevěděli, kterou cestou jít dál. Příběhl takový malý Vořech neurčité rasy a chvíli na nás koukal a pak běžel po jedné z cest, váhali jsme a on se pro nás vrátil. Běžel před námi až na místo, kam jsme měli namířeno. Počkal na nás a doprovodil nás zpět na kraj vesnice. Ráda jsem si článek přečetla a úplně vás Věrko chápu.
Blanka Macháčková
8.2.2018 10:20
Já mám ke psům respekt. Jsem ráda, že už jich tolik po vsi neběhá volně bez pána, jako o bylo dříve.
Zuzana Pivcová
8.2.2018 09:41
Psů jsem se nikdy nebála. Jako malá holka jsem se vrhla mezi peroucí se psy, aby toho nechali, a málem jsem to schytala za ně. Vždycky jsem toužila po psu a v Týně jsme konečně měly fenku Lesanku. Můj nadřízený v archivu chodil ještě za svobodna běhat do parku a vždy se na něj vyřítil nějaký pes a on byl z toho úplně vyřízený a tvrdil, že psy nemá rád. To bude tím, říkala jsem si, pes to vycítí. Jednou jsem ale v paneláku, kde bydlí sestra, vyšla zadním vchodem, kde je celkem pusto, a tam venčil cizí muž vlčáka. Jakmile jsem otevřela dveře, pes se rozběhl a vrhl se na mě, nikoliv přátelsky. Naštěstí poslechl, když ho pán odvolal. Od té doby mám v důvěřivosti určité rezervy, i když psy mám ráda stále. Takže Tě, Věrko, úplně chápu.
Jitka Hašková
8.2.2018 09:30
Se psy to není jednoduché. I když jsem milovnice psů, tak se s cizími psy dávám do hovoru jenom v přítomnosti majitele nebo přes plot. Několikrát jsem si před léty hrála s obrovskou dogou za plotem. Se štěnětem by mohl nastat problém, že ho člověk odvede a ono nebude trefit domů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA