Foto: autorka
Lapač snů
10. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
12.2.2018 15:32
Odbočím do mého lapače snů. Vzkaz pro paní Elenu a ostatní mistry fotografie. Neuvažovali jste ovmožnosti nabídnout své jedinečné výtvory v i60 prodejním Eshopu. Nejen lapače snů, ale i fotografie, které nás bezprostředně osloví a pohltí mohou zdobit naše soukromí. Vím, že se stalo prostřednictvím kalendáře i60. Je společným tvůrčím dílem mnoha autorů a hodnotitelů (v dobrém slova smyslu). Osobně mám na mysli vlastní výběr případného zájemce.
Elena Valeriánová
11.2.2018 22:40
Krásné a citlivě napsané, představuji si sebe sama v té sněžné sprše. Je tichý večer a vločky sexsnaseji na zem, na mě ramena, tváře, vlasy. Já se v nich ztrácím. Romantická představa vyvolaná vaším vyprávěním. Lapač snů jsem si před dvěma týdny potěšila do ložnice. Ale je to jen moje fotografie pavoučí sítě. Když jsem ji vyfotila hned mně ten název vyskočil.
Eliška Murasová
11.2.2018 20:02
Jani, už o něm delší dobu přemýšlím, ale žádný se mi ještě tolik nelíbil, že bych ho doma chtěla. Dva tak úžasné zážitky v jeden den, to není jen tak, rčitě TO POZITIVNÍ přitahujete.
Naděžda Špásová
11.2.2018 16:25
Jano, jeden mám už spoustu let nad postelí. Ještě mi tam visí malá plyšová kostka pro štěstí.
Zuzana Pivcová
10.2.2018 19:38
Lapače snů bývají k dostání u stánků nebo v obchodech s ezoterickou literaturou, případně různými netradičními suvenýry. Viděla jsem je již mnohokrát, ale zatím mě nenapadlo si ho koupit. Doufám, že nad mými sny bdí i jiné spřízněné bytosti. Ale článek je moc zajímavý a už jen pocit, že jste takový dárek s láskou dostala, v něm probudí jeho účinek. Díky.
Alena Tollarová
10.2.2018 18:43
Jako dárek lapač snů určitě potěšil. Lapače většinou s peříčky vídám v obchodech, ale nikdy jsem nad jeho významem neuvažovala.
Alena Vávrová
10.2.2018 16:32
Peříčkový lapač snů jsem kdysi dostala od přátel a visí na lustru nad mou postelí dodnes.
Lidmila Nejedlá
10.2.2018 16:11
Jano, zaujalo mne tvé líčení padajícího sněhu kolem lampy. S lapačem snů na mne přišla dcera asi před 20 lety. Jsem nedůvěřivá pragmatička.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA