FOTO: autorka
Děda a dědeček
13. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
14.2.2018 09:40
Dědu jsem poznala jen jednoho, zemřel, když mě bylo deset let. Byl dlouho nemocný, když jsme za ním přijeli, řekl, ať mu vyprávím o stromech na zahradě. Byla jsem příliš malá, teď vím jak ovocným stromům rozuměl. Na jeho sad a ovoce v něm jsem nezapomněla dodnes.
Věra Ježková
14.2.2018 07:57
Děkuji ještě jednou. Jsem ráda, že téma mé vzpomínky je vám blízké. Vaše krátké příběhy mne také zaujaly.
Alena Vávrová
14.2.2018 00:10
A zapomněla jsem napsat, že mě potěšilo i úvodní foto - byla jsem v Příbrami jen jedinkrát, ale kostel sv. Jakuba jsem poznala "na fleku".
Alena Vávrová
14.2.2018 00:08
Moc hezky napsané - také jsem měla dědu a dědečka (viz můj článek Legionář).
Zdenka Jírová
14.2.2018 00:04
Moc hezké vzúpmínání.Já jsem si žádného dědečka neužila brzy zemřeli. Pamatuji se jenom na babičku - maminčinu babičku a o té už jsem sem napsala. Je příjemné, mít na koho vzpomínat.
Jana Šenbergerová
13.2.2018 22:52
Hezké vzpomínání. V naší rodině je o dědečky nouze. Maminčin tatínek zůstal v koncentráku, tátův byl samotář a podivín, nejvíc jsem si užila druha své babičky. Žil dlouho a s dětmi to uměl. Mé dcery dědečky nepoznaly a vnoučata jen jednoho, ale ten už zemřel.
Jitka Hašková
13.2.2018 21:01
Moc hezké povídání. Poznala jsem jenom jednoho dědečka - otce mé mamky - který mě miloval a učil mě správně mluvit. Bohužel zemřel, když mi byly 4 roky. Táta byl sirotek a nepoznala jsem vůbec jeho rodiče, jenom tetu - sestru jeho maminky.
Zuzana Pivcová
13.2.2018 19:15
Znala jsem prarodiče jen z maminčiny strany, tatínkovi rodiče zemřeli. Milovala jsem svého dědečka, ale měla jsem možnost žít s ním jen do svých 6 let. Psala jsem o něm zde také čánek Mé první setkání se smrtí. Je hezké, že si všechno pamatuješ a dovedeš to dobře i kriticky podat. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA