ilustrační foto: pixabay.com
Povalentinské hrátky se srdcem
19. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
23.2.2018 08:52
Díky za všechny milé příspěvky, ke kterým ještě dodávám jedno velmi známé rčení. Všichni jsme zapomněli, že někomu také: Spadl kámen ze srdce (mně právě včera, když mi veterinář sdělil, že kocourovi vyšly laboratorní testy výborně - ale to už do Hrátek nepatří).
Hana Polednová
20.2.2018 15:51
Hezký článek, už nemám nic, co bych ještě přidala, vše jste již vyčerpali.
Jiří Libánský
20.2.2018 15:47
Takhle píše člověk, který rozhodně netrpí omezenou slovní zásobou. :-)
Dana Tomanová
20.2.2018 07:20
Hezký článek, vtipný...ještě bych přidala srdečný smích, takový ten upřímný, dětský.
Libor Farský
19.2.2018 20:16
Město mého srdce je Český Krumlov, viz můj stejnojmenný článek o něm. Srdce je již po staletí věcný a neměnný symbol lásky, ale i životní síly. Třeba ve sportu známe krásný pojem "srdcaři". Milé jsou "Písničky od srdce", ale "Srdce" se nazývá i hazardní karetní hra: https://www.hazardni-hry.eu/karty/srdce.html A "Mezi okem a srdcem existuje cesta, která nevede přes rozum". (Gilbert Keith Chesterton). Pak se může stát, že "• Tam, kde v noci bylo srdce, ráno pospíchají nohy (africké přísloví). Miloučké téma, Marcelko
Věra Ježková
19.2.2018 17:12
Moc hezké téma. Připojuji: srdeční chlopeň, srdcervoucí pláč. „Byli jsme dva a měli jsme jen jedno srdce.“ F. Villon ♥ ♥ ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA