Milošův poslední pracovní den
ilustrační foto: pixabay.com

Milošův poslední pracovní den

20. 2. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Prapodivné zážitky posledního dne práce, ale snad to bude lepší. Chtělo by to víc do přírody , tam je přece jen pěkněji.Život sám o sobě není lehký.
Zuzana Pivcová
Málem bych Vás dohonila, pracovala jsem od září 1971 do února 2017. Nikdy jsem nemilovala velké pracovní oslavy. Před odchodem se mi ale naskytla pěkná příležitost rozloučit se s kolegy (po 27 letech na posledním pracovišti) na archivním výročním zasedání ve Špindlerově Mlýně. Snad se to i povedlo. Doma jsem pobyla ale jen pár dní. Nebavilo by mě to. A Vy?
Hana Polednová
Miloši, ten poslední pracovní den byste si zasloužil prožít lépe, ale jak v závěru konstatujete, hlavně jste ho přežil bez újmy na zdraví. Dalo by se říci, že to byl takový všední den jako každý jiný. Takzvaná realita všedního dne ať pracujících nebo čerstvých důchodců. Moc se mi váš článek líbil, také si Prahu pamatuji, jaká bývala kdysi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%