FOTO: pinterest.com
Černá a bílá. Nesmrtelná kombinace
22. 2. 2018Černé kalhoty, bílá košile. Nebo naopak, bílé kalhoty, černá košile. Nebo pruhy, puntíky? Když jde o kombinaci černé a bílé barvy, zpravidla vypadá dobře, ať už jde o velké plochy či drobné vzorky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
24.2.2018 18:00
Modely jsou moc hezké, slušivé. Ráda se oblékám do černé, dá se kombinovat s mnoha barvami.
Martina Lichnovská
24.2.2018 06:46
Kombinacee černá + bílá = super. Řada modelů na fotkách je úžasná. Také mám tedenci dát ještě barevný akcent ( žlutá kabelka, nebo červené korále). Necítila bychse v modelech, ke je černý vršek a světlé nebo vzorované kalhoty s převažující bílou, působí to nevyváženě,opticky to neladí.
Alena Várošová
23.2.2018 13:50
Taky mám ráda tuto kombinaci,pokud by se zdála někomu,že je nudná,může si ji doplnit červenými doplňky: šátek,bižuterie,střevíce,popřípadě kabelka,klobouk a jste šik.
Dana Puchalská
23.2.2018 13:23
Moc krásné fotky. A článek je povedený. Černobílá kombinace je prostě věčná .
Dana Tomanová
23.2.2018 11:01
Moje oblíbené barvy. Pruhy ve všech podobách na oblečení, zejména u triček miluji.
Milena Mejsnarová
23.2.2018 08:39
Tak to je moje kombinace! Vždy jsem měla pocit, že bílá, zvláště pak límeček u halenky nebo košile mně dodá energii a sebejistotu.Takže pro mne má černo-bílá kombinace nesmrtelnost a podtrženou jedničku.
Eva Mužíková
22.2.2018 22:21
Tak tohle je moje parketa!!! Černo bílou kombinaci upřednostňuji dlouhá léta, cítím se v ní jako ryba ve vodě. Co mi paměť sahá, neoblékla jsem růžové a žluté oblečeni, nemám dobrý pocit ani v jakémkoliv odstínu červené..
Alena Vávrová
22.2.2018 19:25
Od jisté doby s černou kamarádím jen na kalhotách (resp. sukni) a botách. Ale kombinaci s bílou nebo č.-b. nahoře nosím ráda. Obr. č. 2 a 4 se mi líbí, ale u 4 bych si taky oblékla kalhoty černé a v plné délce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA