Ilustrační foto: ingimage.com
Život bez sexu. A proč ne?
18. 3. 2018Záplava erotických časopisů, lechtivé stránky na internetu, články o tom, že současní senioři jsou sexuálně aktivní až do vysokého věku. To může v mnoha lidech vyvolat pocit, že když se s nikým fyzicky nemilují, je to s nimi špatné. Chce to klid. V oblasti sexu přece platí stejně jako v mnoha jiných sférách života, že každý člověk je prostě jiný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
20.3.2018 16:16
Článek se mi líbí. Život bez sexu podle mne vůbec není "osvobozená domácnost", ale naopak je o mnoho chudší.
Hana Šimková
20.3.2018 10:25
Sex v pokročilém věku a na obrázku je mladice. Jo, tehdy se to sexovalo dobře.Mám ale kamarádu, které sex nic neříká od mládí a vůbec ji to nevadilo.
Hana Šimková
19.3.2018 19:40
Sex už se mnou opravdu necloumá. Užila jsem si dost v tom správném věku. Mám nesmírně krásné vzpomínky a ty si přece nebudu kazit . Staré tělo už si zvyklo a nevím proč by si s nějakým dalším starým tělem ještě něco chtělo začínat. Nikoho ale neodsuzuji, nejsem puritán. Ale v tomto věku už se to dohonit moc nedá.
Marie Faldynová
19.3.2018 19:04
Nevím, zda článek někoho ovlivní, v našem věku máme jasno. O sobě i o tom, který názor akceptuji a který ani omylem.
Eva Mužíková
19.3.2018 14:18
Sex je pro mne dlohá léta tabu, ale neschází mi. Myslím si, že i kdybych se seznámila s nějakým mužem, bylo by to jen přátelské soužití. Dovolím si tvrdit, že jsem si dokàzala sexuálního života užít plnými doušky, nyní si již nevěřím.
Hana Rypáčková
19.3.2018 13:21
Soudě podle svého psa, je sex důležitá část života. Zasmála jsem se větě Myslit na Anglii. Myslím si, že pro muže je to silnější, mají tu dvacetiletou hlavu. Ať každý žije po svém, není třeba příruček.Hlavně netlačit na pilu.
Marie Doušová
19.3.2018 09:20
Každý jsme jiný a to je dobře. Někdo sex k životu potřebuje a někdo ho vůbec nepotřebuje a je šťastný i bez sexu. Záleží na životních zkušenostech a výchově v mládí.
Eva Balúchová
19.3.2018 08:48
Líbí se mi první příspěvek pana Josefa(gratuluji k svátku).Je fakt,že po 60 nenajdete,nebo jsem zatím nenašla,žádného sympatického a příjemného muže -:).Je dobře,když každý žije jak mu to vyhovuje.
Zdenka Jírová
19.3.2018 00:12
Myslím, že je to pravdivý článek. každý má svůj způsob, jak si zařídit život. Je dobré, když se nerozhodní lidé i v oblasti sexu mohou obrátit na odborníka s konkrétním problémem, než to řešit někde na pavlači.
František Pašingr
18.3.2018 23:11
Připadám si jako starý přežraný kocour, který rád číhá na myši, občas je i loví, ale již je nežere. Moje modelky to také tak chápou, že se rád dívám, dovedu poradit jak vypadat svůdně, ale na "akci" si musí najít mladšího.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA