Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
23.2.2018 16:06
Zdravím, Jitko, snad to brzy přebolí. mm
Marcela Pivcová
23.2.2018 08:59
Paní Jitko, připojuji se k příspěvku Zuzky, dovedu si smutek z rozloučení se zvířátkem živě představit.
Jitka Chodorová
23.2.2018 08:40
Děkuji všem, kteří si podobný smutek zažili, a Evi M., je mi líto, nevěděla jsem, že Bertíka už nemáš, a věřím tomu, že se někde tam nahoře s Ladynkou potkají.
Eva Mužíková
21.2.2018 19:13
Jitko, moc vám všem rozumím, dnes jsou tomu tři měsíce, kdy jsem se rozloučila s Bertíkem a stále to bolí. Pro mne je jakousi náplastí na bolest to, že odešel naprosto nečekaně a netrpěl. Třeba se tam ve psím nebíčku s Ladynkou setkají.
Soňa Prachfeldová
21.2.2018 09:52
Jitko, bolí to moc, kolikrát už jsem to smutné loučení zažívala,mkaždý pejsek má svoji specifickou povahu a to člověk zřetelně vidí, když vzpomíná. Nechali jste si štěňátko z posledního vrhu ? Ladynka byla moc hezká.
Zdenka Jírová
21.2.2018 00:46
Cítím s Vámi, před 3 roky jsem se podobně musela rozloučit s milovaným kocourem. Jsou to členové rodiny a rozchod je proto vždy bolestný.
Anna Potůčková
20.2.2018 19:03
To je mně moc líto, sama jsem velká pejskařka a vím co to je, když člověk ztratí velkého přítele a mazlíčka. Ale když je v srdíčku, žije dál.....
Helenka Vambleki
20.2.2018 18:18
Jitko, všechny předešlé rady mají kus pravdy, ale musí tě těšit, že moc netrpěla. Hlavně na ni všichni vzpomínejte zvesela, ani ona by určitě nechtěla, ať všichni byli smutní.
Alena Vávrová
20.2.2018 17:56
Ano, budiž Ladynce země lehká, nezapomenete, ale pookřejete s novým tvorečkem.
Hana Polednová
20.2.2018 15:46
Jitko, ano, smutné loučení zažije každý se svým zvířecím miláčkem. Lady byla opravdu ještě mladá, tím více to bolí. Také jsem to prožívala, proto s vámi tolik cítím. Vzpomínáme na své miláčky, v našem srdci vždy zůstanou.
Načíst starší příspěvky