Mladé v každém věku
12. 9. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Procházková
15.9.2012 17:52
Děvčata
Až přeskočíte laťku sedmou,
Hrdostí se vám prsa vzedmou.
Je jedno, co píše rodný list,
Baví vás život, smát se, jíst..
Pokud vám chodí nohy
A hlavu jen na klobouk nemáte,
Málo si z číslic věku děláte.
Do stovky chybí již jen třicet –
A mně se chce z plných plic křičet
Živote, díky za smích i slzy
A ty zubatá nechoď brzy !
Růžena Antlová
12.9.2012 17:26
Každý je starý jak se cítí někdy se sítím na 30 jindy je to horší vrásky nepočítám , každá vráska má v sobě kus života a tak to má být.Věk netajím .Jsem ale vždy polichocena když jdu s vnučkou kupovat boty nebo k lékaři že mě považují za její maminku. Na facebooku mě mají v přátelích všechny kamarádky mých vnuček a já se nebráním .Pěkně jste to napsala.
Jitka Chodorová
12.9.2012 10:19
Nikdy jsem nebyla žádná baletka,ani misska,přesto mám spoustu mladých přátel,zhruba o 10let,ale i daleko mladších,
mám si s nimi co říct a hlavně,jim nevadí můj věk a dá se říci,že mě i vyhledávají,vysvětluji si to tím,že mám něco uvnitř a to je pro jejich přátelství ke mně rozhodující.To samé si myslím o Zuzce,která má ještě něco navíc a to je mladistvá tvář.Tak,ať se daří všem duchem mladým ženám.
Jiří Libánský
12.9.2012 09:46
Je to záhadný, ale naprosto dokonale v praxi ověřený jev. Jak člověk vnímá sebe, tak ho vnímá i okolí. Prostě to tak funguje. A vnímat se může člověk prakticky jak chce. Jen si do toho nesmí nechat od nikoho kecat.
Zuzana Pivcová
12.9.2012 08:19
Nechtěla jsem nějak zdůrazňovat fyzický vzhled. Důležité je se mladistvě vnímat a myslet, vše ostatní je už jenom vnějším odrazem.
Nina Šachová
12.9.2012 08:11
Zuzko, je velký rozdíl být mlád duševně a fyzicky. Já protože nemám pevnou vůli, po třech dětech a hlavně bez partnera jsem pořádná kulička a vůbec si z toho nedělám vrásky. To pro mě není důležité. Jsem šťastná a spokojená vnitřně a vrásky mám jen od smíchu, ne na duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA