ilustrační foto: pixabay.com
Jak jsem vařil nastavovanou kaši
22. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
6.11.2018 21:47
Moje "bezlepková"kamarádka mi doporučila nastavovanou kaši s pohankou. Jinak se do brambor dá přidat leccos - dušené houby, dušený celer, hlavně to dochutit česnekem a majoránkou, já mám nastavovanou kaši ráda. A tu fazolovou vyzkouším taky!
Zdenka Jírová
23.3.2018 23:18
Nastavenou kaši znám od malička a také ji stále vařím. Není na ní nic těžkého - udělá se obyčejná bramborová kaše s mlékem a kouskem másla a mezitím se uvaří kroupy propláchnuté několikrát v čisté vodě jako rýže a uvaří se celkem rychle.Měkké se přecedí a smíchají s hotovou kaší. přidá rozetřený česnek a majoránka event. dosolí podle chuti a omastí sádlem. Je to moc dobré a ještě lepší je druhý den ohřátá na pánvičce. Navrch se dává osmažená cibulka, kdo má rád, i opečený párek.
Dana Puchalská
23.3.2018 18:52
Tahle kaše je moc dobrá, ale jen to vaření trvá dost dlouhou dobu. Ale já osobně jí ráda mám. Ale musí na ní ležet aspoň kousek klobásky a cibulka, kterou krásně osmažíme na sádle. Mňam.
Věra Ježková
23.3.2018 09:38
Nastavovanou kaši vařila babička a jako dítě jsem ji strašně neměla ráda.
Věra Lišková
23.3.2018 08:27
Nastavovanou kaši moc neznám, ale omyl při vaření ano. Bez brýlí a v roztržitosti jsem nasypala do jedné várky oblíbeného meruňkového džemu pohankovou mouku místo cukru. Tři skleničky mám ještě ve špajzu a nějak na ně nemám stále chuť. O vylepšení receptu v mém případě nešlo, asi si pochutnají jen slepice.
Hana Rypáčková
23.3.2018 06:54
Ten pojem nastavovaná kaše jsem slyšela , ale nenastavovala. Poslední věta je pravda pravdoucí...
Lidmila Nejedlá
23.3.2018 00:47
Když je kaše nastavovaná, tak se může prostě nastavit i fazolkami, hrachem, čočkou, mrkví...
Zdenka Jírová
22.3.2018 23:59
Já už nosím brýle na čtení asi 20 let, pak se přidaly i na dálku. Ty první jasem nejdříve nosila v kapse a nasazovala až když jsem opravdu nevěděla, co vlastně kupuji.Také se mi to nevyplatilo, až doma jsem zjistila, že koupená věc byly mnohem dražší, než jsem předpokládala. Tak jsem si řekla Dost! a brýle jsem veřejně přiznala. Nic se nestalo, nikomu to nevadilo a já konečně viděla opravdu to, co kupuji.
Jana Šenbergerová
22.3.2018 17:47
Nastavovanou kaši nemusím, ale vaše nová receptura vypadá nejen zajímavě, ale i jedle. Hezky se vám to podařilo. Už se těším, co přehlédnete příště. :-)
Zuzana Pivcová
22.3.2018 17:37
To už je Váš druhý experiment, a jak vidím, opět zdařilý. Líbí se mi ta pohotovost, s níž měníte původní recepturu. A ještě to umíte s nadsázkou vylíčit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA