Ilustrační foto: pixabay.com
Záhada
23. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Borecký
7.11.2018 06:36
Čekal jsem s napětím čím to asi bude, čekal jsem tlapičky toho zatoulaného zajíčka...
Jaroslava Handlová
24.3.2018 09:09
Roztomilé jaro! Je mi líto, že u nás se mu letos ještě moc ťukat nechce. Čím to asi je?
Helenka Vambleki
24.3.2018 04:05
Já měla podezření na Podřipskou, že si ušlapuje kanafásek, přece jen, jestli byl naškrobený, tak zrovna měkkoučký není....no, rozuzlení naštěstí přišlo a nemusíme čekat do dalšího pokračování :-)
Zdenka Jírová
23.3.2018 23:06
Já chodím kontrolovat jaro do parku. Právě dnes jsem zase zašla na kontrolu. A našla jsem to! Přiletěli špačci. Když jsem ještě bydlela v domě se zahradou, jaro nám vždy ohlašovala hejno špačků,kteří se vraceli domů. Na trávníku vždy udělali rojnici a sezobali vše, co našli. Někdy ještě na trávě ležel sníh a po)ak se mi natlačili na parapet, kam jsem jim sypala krmení. Že je květen, vždy mi ohlašovaly vlaštovky, které pravidelně létaly k nám pod střechu. A když se sesedaly na blízkých drátech , to jsem věděla, že podzim na sebe nenechá dlouho čekat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA