FOTO: pinterest.com
Žena jako inspirace: Krátkovlasá Samantha Mohr
23. 3. 2018Tuto dámu je dobré znát, protože může mnoha dámám ukázat, že stárnout se dá s grácií.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
23.3.2018 14:19
Je nad slunce jasné, že v lehkém životě, s tučným kontem v bance, na plastiky a různé opečovávání se to stárne. Jedno, druhé, ani třetí jsem v životě neměla, ani nepoznala, a přesto bych se Samanthou Mohr a jí podobnými "hvězdami" nikdy neměnila. Ale, když někoho baví dávat nám tyto stárnoucí krasavice za vzor, to také o něčem svědčí. Osobně to beru s rezervou.
Alena Várošová
23.3.2018 13:25
Stačí si nechat odborně vyretušovat fotku,to přijde nejlevněji a budete taky tak vypadat,viz můj profil i s popiskem.
Alena Várošová
23.3.2018 12:47
Vypadá skvěle, krásná,pěstěná,šlechtěná,opečováváná a určitě i s platickými a chirurgickými zákroky vymodelovaná žena.která v životě nedělala těžkou práci?
Tak si vemte z ní seniorky zářný příklad a inspirujte se.....když jí je něco málo přes padesát,také jste tak vypadaly v jejím věku?.Cha,cha,cha.....stárnout se mápřece s gracií s tím naprosto, souhlasím.
Alena Tollarová
23.3.2018 12:41
Krátký sestřih i barva vlasů jí svědčí. Ale ročník 1961 toho o stárnutí ještě mnoho neví.
Hana Šimková
23.3.2018 12:40
Ještě prosím napište, že Samantha má lifting obličeje a krku a nové kvalitní zuby.To se to pak stárne, když jsou peníze . A na těch vlasech, když chodí ob den ke kadeřnici je to vidět také.Tím nás chudší přece oblbovat nemůžete. Myslíte, že to nepoznáme ?
Jitka Caklová
23.3.2018 12:18
Ke každému účesu patří úsměv. Ať chceme, nebo nechceme přijmout skutečnost, že na našich vlasech, víc než na kterémkoliv jiném orgánu, se odráží kvalita našeho života, je tomu skutečně tak. Se svými vlasy, ať to byla v mládí černá vlnitá hříva, nebo dnes krátký blond sestřih, jsem vždycky byla a jsem spokojená. Co chci aby mi slušelo, to mi sluší :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA